Как са залозите за футбол в Betway?

Betway футбол

Светът на футбола винаги е бил основополагаща част от дейността на всеки уважаван букмейкър по света. Феновете на най-популярния спорт са милиарди, което означава, че именно тази секция ще бъде най-посещавана при желание за извършване на хазартна дейност. Урокът явно е научен от Betway, който предоставя изключително широки възможности за извършване на залози за футбол. В следващите редове ще разгледаме кои турнири присъстват в портфолиото на компанията, както и наличните пазари, оферти и опции във връзка със залозите на живо.

Към Betway Футбол


Кои турнири по футбол са налични в Betway.bg?

Портфолиото на букмейкъра е изключително богато и това не е случайно – многогодишният опит на различни континенти е доказал, че с футбол се стига далеч. Бетуей България предоставя залагания за двубоите от всички топ 5 първенства в Европа, както и за най-големите европейски клубни турнири. Това включва и фазата на квалификациите.

Разбира се, останалата част на Европа и света по никакъв начин не е пренебрегната. Всяко едно европейско първенство, включително и родната efbet Лига, намира място в раздел „Футбол“ в Бетуей. Екзотиката също не е забравена. За любителите на екстремните преживявания брандът предлага много залагания за двубои от Азия, Африка, Южна Америка и Карибите. В това число се включват и международните клубни състезания на тези континенти.

Не на последно място, континенталните и световни футболни форуми на на националните отбори не са пропуснати. В това число най-силно се открояват залаганията за Европейски, Световни първенства, както и за Копа Америка и Купата на африканските нации. В допълнение, всички двубои от квалификационните фази на тези континенти са заложени в портфолиото.

 • Висша Лига
 • Ла Лига
 • Серия А
 • Бундеслига
 • Лига 1
 • Efbet Лига
 • Шампионска Лига
 • Лига Европа
 • Лига на конференциите
 • Европейски първенства
 • Световни първенства
 • Стотици други

Какви пазари предлага секцията за футбол на Бетуей БГ?

Betway секция футбол

Класическата опция за избор на краен победител е това, което няма как да липсва при никой оператор. Разбира се, към този елемент може да прибавим и всевъзможните залагания за брой голове, картони, корнери и много други в рамките на съответните футболни дуели. Индивидуалните залози също не са пропуснати, а при тях има и може би най-голям шанс за високи печалби.

Betway не е чужд и на идеята за любимите на всички дългосрочни залози. Те са налични както за краен победител в дадено първенство, така и за съответна надпревара. Може да правите своите прогнози за печеливш на европейски и световни форуми, както за международните футболни турнири в Европа и по света. А в тази секция на компанията винаги може да се намери и по някое екстравагантно предложения, което да прикове вниманието.


Какви функционалности за футбол ще открием в Betway?

Betway отлично осъзнава, че освен с широк набор от срещи за залагания, трябва да привлече клиенти и чрез допълнителни промоционални оферти. Такива не липсват, а с напредване на времето се очаква да стават все повече и все по-изгодни. На първо място, трябва да отбележим, че за всички залози от секция футбол операторът предлага опция за ранно затваряне на залога – Кеш Аут.

Това далеч не е всичко. Бетуей България е сред малкото бетинг брандове, които предоставят възможност за гледане на мачовете на живо в рамките на сайта. По този начин всеки потребител може да наблюдава съответното събитие от всяка точка на света.

В рамките на пакета с оферти изпъква в най-голяма степен обаче опцията за изграждането на Bet Builder. Тази функция носи марковото име BetYourWay и включва опция да вплетете до 10 различни селекции от едно събитие в общ фиш. Не бива да подценяваме и раздела Betway Топ оферти, в които се разкрива и другата силна оферта на компанията – предложения за мачове с повишени коефициенти. Така нареченият Bet Boost не само ви предоставя шанс да играете на висока ставка, но към нея операторът ви предоставя и допълнителен бонус коефициент.

Към този момент това, което липсва в раздел „Футбол“ на Бетуей, е наличието на повече безплатни залози, посветени за конкретни събития. В началото на идната кампания обаче очакваме окопитване и в това отношение.

Списък с оферти на Betway BG:

 • Пряко предаване
 • Bet Builder
 • Cash Out опция
 • Bet Boost – повишени коефициенти
 • Сподели залог

Има ли статистики за футболните мачове в Betway.bg?

Брандът се е погрижил и за тази част от нещата. Betway не прави разлика от конкурентите, интегрирайки определени статистически данни към всеки двубой. Най-често става дума за основни данни от типа резултат, брой ъглови удари, картони, както и удари и процентово съотношение при владението на топката.

Трябва да имате предвид, че не за всеки двубой тези показатели са докрай изчерпателни. Това важи най-вече за големите първенства, за които не рядко е налично и прякото излъчване, за което вече споменахме.


Раздел за Live залози на футбол в Бетуей България

Освен залагането на футболни срещи преди тяхното начало Бетуей бг се е погрижил за своите клиенти, които желаят да правят прогнози и в реално време. Секцията е изключително добре развита, като коефициенти се обновяват постоянно, за да може да получавате възможно най-добри условия за игра.

Общо взето всички събития са налични за игра на живо, но не всички имат еднакъв обхват на наличните пазари. Въпреки това, обичайните селекции като краен победител, брой голове, хендикап, брой корнери и брой картони са налични за над 95% от събитията.

Както споменахме, ставките се обновяват постоянно, за да може да получите възможно най-добрите условия за игра във всеки момент. Дългогодишният опит и заимстването от конкурентни компании със сигурност е оказало своето позитивно влияние в тази насока.


Плюсове и минуси на Betway залози за футбол

 • Предимства
 • Богато портфолио от събития
 • Високи коефициенти
 • Възможност за игра в реално време
 • Страхотни функционалности
 • Недостатъци
 • Липса на достатъчно бонуси
 • Липса на опция за Създай залог на живо

Мнение и оценка за Бетуей футболни залози

Разделът за футбол безспорно е сред най-ключовите пера е дейността на всеки букмейкър, тъй като интересът е най-голям. В това отношение Betway не е разочарова, тъй като портфолиото от възможности е наистина безгранично. В същото време обаче трябва да се добавят още парични предложения, както и други функционалности, за да може сайтът наистина да се конкурира с останалите оператори у нас.

Към Бетуей

Често задавани въпроси:

Може ли да залагам на футбол през мобилната версия на Betway?

Betway.bg предоставя възможност за залагане през мобилната версия за всички клиенти.

Има ли специални бонуси за футболни мачове в Бетуей?

За момента те са доста малко, но с времето компанията показва желание да промени това.

Има ли специални оферти за нови и квалифициращи се клиенти?

От следващия сезон се очаква новите и квалифициращи клиенти да получават различни бонуси за новите първенства във футболна Европа.

Може ли да бъдат забранени залаганията за даден футболен мач в Бетуей България?

Забраната на залаганията е възможна, ако компанията долови съмнения за уговорен дуел.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност