Залози от света на баскетбола в Betway

Betway Баскетбол

Баскетболът винаги е бил сред най-популярните спортове в световен план, дори и на българска територия това да не е съвсем така. Въпреки всичко, фенове не липсват и у нас. Това значи, че има и любителите на залозите, които искат да изпробват късмета си. Секцията за залози от света на баскетбола в Betway може да отговори на желанията на всеки хазартен играч с претенции за добри печалби. В следващите редове ще разгледаме наличните турнири, пазари, оферти, както и други характеристики на този раздел.

Към Betway Баскетбол


Какви турнири по баскетбол предлага Betway.bg?

Абсолютно логично е да започнем с най-гледаното и най-силно баскетболно първенство на света – НБА. Бетуей България е осигурила максимално много възможности за игра в рамките на тази секция, за да може всеки фен да покаже в максимална степен своите знания. По отношение на международните клубни турнири на Стария континент не може да пропуснем Евролигата и Шампионската лига, които дават поле за изява на всички топ тимове.

Клубните надпревари на европейски континент обаче също имат своето достойно място. Битките между Реал Мадрид и Барселона не са популярни само на футболни терен, но и на баскетболното поле. Интересна част от портфолиото на Betway BG са също така първенствата в Германия, Италия, Гърция, Франция и други. Картинката, разбира се, е допълнена от родната българска баскетболна лига, която има достойно място.

Тази част от текста трябва да бъде завършена и с националните форуми. Най-популярни в това число са световните и европейските първенства. Очаква се Бетуей да направи решителна крачка към повишаване на интереса на залагащите, предоставяйки солидна бройка специални оферти по този повод.

 • НБА
 • Евролига
 • Шампионска Лига
 • Най-добрите европейски клубни първенства
 • Световни и европейски форуми

Какви пазари за баскетбол може да открия в Бетуей БГ?

Betway Секция Баскетбол

Тук изненадите не са особено много. Главната опция винаги е тази за краен изход, въпреки че при спортове като баскетбола тя не винаги е толкова атрактивна – коефициентът рядко удовлетворява. За сметка на това има редица други възможности. В това число може да говорим за общ брой точки в мача, за общ брой за даден отбор, брой нарушения, асистенции, както и разновидностите на хендикапа.

Тук не трябва да пропускаме много важното място на индивидуалните залози в света на баскетбола. Тук това е много важен вид залози, тъй като най-големите играчи обичайно водят тимовете си напред с голям брой кошове, асистенции и борби.

Не на последно място, Betway се грижи и за почитателите на дългосрочните залагания. Това е особено важно за световни и европейски форуми, където да заложим за победител в турнира. Разбира се, същата стратегия може да се прилага за всеки друг турнир, който е част от портфолиото на компанията и има такава опция.

 • Краен изход
 • Брой точки
 • Индивидуални залози за играчи
 • Хендикап
 • Дългосрочни залози

Какви са функционалности и оферти са налични за Betway баскетбол?

Както и за всички други спортове в рамките на портфолиото на Betway BG може да се възползвате от опцията за Cash Out. По този начин може да реагирате на динамичните промени в събитията. Трябва обаче да сте плътно прилепени до своя акаунт, тъй като компанията не предлага възможност за автоматичен кеш аут, поне не и на този етап.

По отношение на високите коефициенти и добрите предложения Бетуей БГ също е помислил за феновете на баскетбола. При отваряне на секцията за Betway Tоп оферти веднага ще намерите дневните повишени коефициенти за най-добрите баскетболни събития. Разбира се, преобладаващо това са дуели от НБА.

Прякото предаване също е включено в рамките на списъка с функционалности, които може да намерите в сайта на Betway в раздел „Баскетбол“. Тази възможност съществува за европейските първенства, международните състезания, както и доста от двубоите в НБА. Така може да следите в реално време какво се случва на събитието, на което сте заложили.

Стигаме и до най-сериозната липса. В секция баскетбол няма да откриете възможност за изграждане на Bet Builder. Това важи както за преди началото на сблъсъците, така и в реално време. В това отношение Бетуей България трябва да нанесе корекции, за да може да привлече повече почитатели на тази игра за клиенти.

Списък с функциите в Бетуей:

 • Пряко предаване
 • Bet Boost
 • Споделяне на залог
 • Кеш Аут

Секция за залози на живо за баскетбол в Betway.bg

Разбира се, въпреки липсата на конкретно предложение за създаването на Bet Builder в реално време, Betway предлага пълния пакет от бетинг възможности на живо. Най-популярни отново са залаганията за краен победител, но по-конректно за печеливш в дадена четвъртина, както и евентуалната разлика в резултата.

За по-рисковите играчи също може да се предложи възможността за залагания за над и под брой точки в дадена четвъртина. Индивидуалните залози са черешката на тортата – именно там може да очакваме и най-сериозните коефициенти по време на прогнозирането на живо.


Какви статистики предлага Betway за баскетболни мачове?

Пакетът от статистически данни е сравнително класически, но достатъчно удовлетворителен, че да можете да разберете какво се случва на терена. Тук броят борби, процентът на стрелби от тройката, както и успеха на атаки определено са ключови показатели, по които експертите може да се ориентират добре. За всичко останало може да се разчита на очната преценка при гледане на прякото предаване.


Плюсове и минуси на секция баскетбол в Betway

 • Предимства
 • Богат избор от дуели
 • Разнообразни пазари
 • Динамичност на играта на живо
 • Кеш Аут по всяко време
 • Недостатъци
 • Липса на достатъчно бонуси за събития
 • Не е налична функцията Bet Builder

Мнение и оценка

В секцията за баскетбол на Betway.bg ще намерите всичко, което ви е необходимо, за да си прекарате наистина добре. А и за да вземете максималната възможна печалба. Портофолиото е богато, а коефициентите са много конкурентноспособни. Единствено остава да се помисли за добавяне на още бонуси и функционалности.

Направи Баскетбол Залог


Често задавани въпроси:

Може ли да залагам на баскетбол през мобилната версия на Betway?

Мобилната версия на Betway позволява на всеки клиенти да прави залози за баскетбол.

Налична ли е опцията Bet Builder за баскетболни в Бетуей?

За момента операторът не предвижда възможност да създавате залог за баскетболни мачове.

Има ли специални предложения за големите баскетболни мачове в Betway.bg?

В края на сезона започват да зачестяват предложения за ключовите сблъсъци в НБА и други големи турнири.

Към кого да се обърна при липсващ баскетболен мач от програмата в Betway?

Може да попитате отдела за връзка с клиентите, за да получите отговор.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност