Секция за виртуални спортове в Betway

Betway виртуални спортове

Наред с традиционните спортове, почитани от толкова поколения от целия свят, в модерния свят технологиите вече ни предлагат някои алтернативи. Това оказва особено влияние по отношение на света на хазарта, който вече е интегрирал от доста години така наречените виртуални спортове. Секцията на Betway BG не прави изключение в това отношение, предоставяйки точно определено портфолио от спортове, за които може да давате своите прогнози и да печелите. Как става това и за кои надпревари става дума – ще разберете в следващите редове.


Какво представляват виртуалните спортове в Betway.bg?

По своята същност те са заимствани от истинските спортни мероприятия, но се ръководят изцяло от система, която определя крайния изход на дуелите. Коефициентите биват оформени благодарение на генератор за случайни числа, който дава своите ставки за всяка една среща. Голямото предимство е, че събитията следват едно след друг, в интервал между 3 и 5 минути, така че шансовете за печалба са безспирни и много високи. Късметът ви обаче трябва да е отличен.


Как да залагам на виртуални спортове в Бетуей? (стъпки)

 1. Влезте в своя Betway профил
 2. Насочете се към секция „Виртуални спортове“
 3. Изберете вид спорт и разгледайте събитията
 4. Вижте за кой дуел най-рано са открити залаганията
 5. Заложете и потвърдете сумата
 6. Към Betway виртуални спортове

Както винаги е необходимо да се логнете в своя акаунт, за да може да направите каквото и да било. Оттам насетне ще ви излезе на сравнително централно място раздела за компютърно генерираните спортове. При влизането там вече можем спокойно да се насочим към мероприятията, които са ни най-присърце и за които коефициентите са най-добри, разбира се.

Трябва да имате предвид, че тук залаганията стават в малко по-ранен етап поради свойството на самите виртуални спортове. Идеята е, че те се затварят няколко минути по-рано. Бъдете нащрек, тъй като всичко е много динамично и може да пропуснете своя момент. След като сте взели своето решение остава единствено да изберете залог и сума, а оттам насетне всичко е познато – седите и наблюдавате магията.


На кои виртуални спортове може да залагам в Бетуей България?

Betway Виртуален Спорт

Портофолиото на Betway BG по отношение на виртуалните спортове може изчерпателно да се изброи. В него се включват точно седем спорта, които са налични за залози през всички 24 часа на денонощието. Футболът е с акцент, тъй като феновете на най-гледаемия спорт искат да се възползват от всички негови разновидности.

Любителите на високите скорости също няма да останат разочаровани, тъй като част от каталога с възможности са и моторните надпревари, както и спидуея. А не на последно място трябва да отбележим наличието на надбягвания с хрътки, конни гонки, както и тротингът, който представлява теглене на колесници. За повечето клиенти има по нещо подбрано.

Списък с виртуални спортове в Betway:

 • Футбол
 • Колоездене
 • Тротинг
 • Моторни състезания
 • Спидуей
 • Конни надпревари
 • Гонки с хрътки

Как са коефициентите за виртуалните спортове в Бетуей?

В този раздел може да намерите наистина впечатляващи ставки, особено когато става въпрос за виртуалните надбягвани с коне и хрътки. Там често коефициентите варират между 10 и 200, което предполага и възможност за уникални печалби при определени обстоятелства.

По отношение на футбола нещата са малко по-скромни, но това е поради естеството на играта. Betway.bg обаче се стреми да дава изравнени шансове на тимовете, което предоставя и чудесни възможности за залагащите. Не бива да забравяме и голямата честота на събитията, която допълнително може да спомогне за реализирането на целите ви.


Каква трябва да е стратегията за виртуалните спортове в Betway?

Постоянството и търпението трябва да бъдат изведени като най-значими елементи, когато разработвате своята стратегия. Тук няма как предварително да се снабдите с информация за фаворитите, тъй като всичко е на случаен принцип и само компютърът знае как ще завърши съответното събитие.

Все пак, динамиката и много състезания дават известна възможност за логическа мисъл. Ако прекарате известен брой часове в наблюдение, тогава може да започнете да хващате определени алгоритми, след което и да се възползвате на свой ред. Естествено, не бива да разчитате, че след това няма да допускате грешки. Напротив – генераторът на случайни числа ще продължи да изменя сценария, за да се запази непредвидимия характер на нещата.

 • Търпение
 • Последователност
 • Логически изводи
 • Хладнокръвие

Плюсове и минуси на Бетуей бг виртуални спортове

 • Предимства
 • Голяма динамика на събитията
 • Солидни коефициенти
 • Недостатъци
 • Липса на специални оферти
 • Непредвидимост на развоя

Заключение

Секцията за виртуални спортове на Бетуей България определено предоставя всичко необходимо за любителите на виртуалните залози, за да могат да се поздравят с максимално големи печалби. При тази динамика на събитията шансовете за печалби за големи и всеобхватни. Все пак, компанията може би трябва да се позамисли и за включването на определени бонуси, които да мотивират допълнително потребителите.

Към Betway


Има ли специални бонуси за виртуални спортове в Betway?

Betway за момента не предвижда специални бонуси за виртуални спортове, но операторът може да реши да промени това скоро.

Има ли залози за виртуален баскетбол в Бетуей България?

Подобна секция не е налична в портфолиото на бранда, засега.

Може ли да се залага на виртуални спортове през мобилната версия на Betway.bg?

Betway BG предлага възможно за залагане през мобилната версия на виртуални спортове.

Може ли да се залага Live на виртуални спортове в Betway?

Такава възможност не е предвидена поради самата специфика на тази секция.

Към кого да се обърна при проблем с даден виртуален спорт?

Може да се свържете с отдела за връзка с клиентите, за да направите своето запитване.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност