Процесът по верификация на акаунт в Betway

Betway верификация

Наред с регистрацията на профил в даден хазартен бранд следващата най-важна стъпка е верификационната процедура, който отключва пълния достъп до забавленията на света на залаганията. Процесът по верификация на акаунт в Betway е напълно традиционен и не носи със себе си нещо ново и различно по отношение на правила и изисквания. Все пак, при този оператор има една съществена разлика, която влияе на възможностите ви за игра. В следващите редове ще обясним за какво става въпрос в детайли.


Как да верифицирам своя Бетуей профил? (стъпки)

Betway верификация стъпки
 1. Логнете се в акаунта си
 2. Кликнете върху секция „Верификация
 3. Изберете два документа, които да представите
 4. Направете хубави снимки, за да се вижда цялата информация
 5. Потвърдете изпращането на документите
 6. Изчаквайте до 48 часа за потвърждение от Betway.bg
 7. Към Betway Верификация

По отношение на алгоритъма няма нищо сложно или непознато – за всеки опитен хазартен тип изискванията са ясни. След като вече влезете в своя профил е необходимо да се отправите към опцията за верификация, в която ще трябва да представите съответните документи, които се изискват от вас от Бетуей България.

Както при всички други оператори в тази сфера се изискват два удостоверителни документа, чрез които компанията да сдобие яснота за вашата личност. След като влезете в тази секция ще ви се представят набор от възможни документи, които да представите. След като натиснете на избрания документ Betway ще изисква да направите снимки на всички страни. Важно е тези кадри да са четливи, за да може всички данни от тях да бъдат свалени и сверени.

След приключването на тази процедура само трябва да потвърдите избора си. Брандът е наясно, че трябва да действа достатъчно бързо, за да позволи на играчите да могат да се възползват максимално от услугите на Betway.bg и да са пълноценни в хазартното пътешествие.


Какви документи са нужни за Betway.bg верификация?

Както споменахме, трябва да представите два документа, с които да удостоверите различни факти за своята личност. На първо място това трябва да е документ с ваши лични данни от типа на ЕГН, адрес, гражданство, имена и прочие. Betway предоставя три варианта – лична карта, шофьорска книжка и паспорт. По този начин ще стане ясно дали имате някакво криминално минало и дали компанията действително предоставя услугите си на реални хора. Операторът изисква само снимки с телефона, а не някаква друга форма. Важно е да се виждат всички данни.

 • Лична карта
 • Шофьорска книжка
 • Паспорт

Вторият необходим документ трябва да включва данни за вашия настоящ адрес или банкови данни. Двата най-често представяни документа при тази стъпка са банковото извлечение или разписка за платени данъци и комунални услуги. Целта е да се свери достоверността на представените банкови данни, за да не се стигне до престъпни схеми – например, пране на пари. Разписката за платени данъци удостоверява, че наистина се намирате в съответното населено място. Отново трябва да снимате хартиените носители така, че да може да се извлекат всички необходими данни.

 • Банково извлечение
 • Разписка за платени данъци и комунални услугите

Правила и значение на верификацията в Бетуей бг

Както знаем, верификационният процес традиционно е задължителна крачка към възможността да може да теглите средствата, които сте си припечелили в следствие на игра в сайта. При Бетуей България обаче има една допълнителна подробност, която прави верификацията още по-важна. Това е задължително условия не само за теглене, но и за депозиране.

От тази гледна точка операторът изисква да верифицирате профила си доста по-рано – непосредствено след самото създаване на акаунта. По един или друг начин това е позитивно, тъй като след това няма да се притеснявате за подобни подробности, а ще се отдадете на играта.


Мнение и оценка

Верификационният процес в Betway е изтеглен за една идея по-ранна фаза, но това не може да се каже, че усложнява клиентите. Потребителите може да използват всички добре познати документи. Това е изключително малка цена за всичките възможности, които се откриват пред вас в сайта на компанията след това.

Към Betway


Може ли да депозирам, преди да съм извършил Бетуей верификация?

Не, тъй като компанията поставя верификацията като абсолютно условие за извършване на депозит.

Може ли да верифицирам акаунта си в Betway.bg през мобилната версия?

Това е възможно, тъй като през мобилната версия може да правите всичко, което е налично и през десктоп варианта.

От преди колко време трябва да е банковото извлечение?

Бетуей бг изисква да представите банково извлечение от последните 3 месеца.

Може ли да представя документ с изтекъл срок на валидност?

Идентификационните документи трябва да са валидни, иначе ще ви бъдат върнати.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност