Кого спонсорира Betway?

Betway Спонсор

Хазартният бизнес обичайно е свързван с много сериозна спонсорска дейност за спортните клубове. Това е напълно нормално, след като максимата гласи, че по-силните и конкурентноспособни клубове означават повече интерес, съответно и повече страст за залагане. Betway не прави изключение в това отношение и може да се похвали с доста сериозни имена, на които е официален спонсор. В следващите редове ще разгледаме подробно кои са те, както и дали може да очакваме нещо подобно да се случи и у нас.


Футболни клубове

Няма начин Цар футбол да не е спортът, в който спонсорската дейност е в най-голяма степен разпространена за Betway.bg. Все пак, футболните запалянковците са именно тези, които най-често прибягват до хазартните залагания. В това отношение компанията може да предложи спонсорства на някои много известни клубове. На първо време, трябва да споменем имената на английските Уест Хем, Лестър и Брайтън. Първите два вече са редовни участници в европейските клубни турнири, докато третият прави плахи опити да се придвижи в тази посока. И трите обаче са силни имена, особено в бъдещ план.

Иберийският полуостров също е традиционно място за силен футбол и оттам именно идва и най-сериозното име в днешната класация – това на испанския гранд Атлетико Мадрид. „Дюшекчиите“ неизменно са в борбата за титлата в Ла Лига, както и част от късните фази на Шампионската лига. Това определено е най-котируемият тим, когато става дума за рекламни цели на Бетуей България. Тази част от света е представен също така от Алавес и португалския елитен Беленензеш.

Околоевропейското футболно пътешествие завършва с Германия, където Бетуей бг може да се похвали със спонсорски договор с традиционния гранд Вердер Бремен.

  • Атлетико Мадрид
  • Уест Хем
  • Лестър
  • Брайтън
  • Алавес
  • Вердер Бремен
  • Беленензеш

Спонсорира ли Betway лиги и спортни турнири?

Компанията разбира отлично, че най-силно влияние се печели при извършването на благодетелска дейност за цели спортни първенства. В това отношение последната година е страхотна за Betway.bg, тъй като беше сключен дългосрочен контракт за спосориране на Лигата на конференциите – третият по сила европейски клубен форум.

По отношение на клубните първенства операторът също не е без представителство. Споменахме за спонсорирането на Беленензеш, но отделно Бетуей е сред водещите благодетели на португалската Лига Нос като цяло. В това число трябва да споменем и наличието на споразумение с белгийската Юпилер Лига. Интересът към нея расте, защото оттам редовно излизат изключително перспективни млади състезатели.

Завършваме с доказателство, че футболът не е единственият спорт, на който Betway държи. Ежегодният тенис турнир за жени в Щутгарт е сред най-престижните в календара на WTA и един от спонсорите на цялата напдревара е именно Betway. Може да очаквате и интересни оферти покрай турнира в секцията за тенис на платформата на бранда.


Друга спонсорска дейност на Betway

Не на последно място, компанията е обърнала внимание на един от спортовете на бъдещето – електронните. В списъка на оператора в секция „Спонсорства“ попадат и тимовете на NIP и MIRB, които профилират съответно в света на Counter Striker и CS:GO. Този вид спортни надпревари набират много сериозна популярност, така че не е никаква изненада, че и Бетуей е помислил в тази насока.


Друга спонсорска дейност на Betway

На този етап компанията няма сключени договори за благодетелска дейност с български клубове, независимо за кой спорт става въпрос. Това се очаква да се промени с времето обаче. Едно от обичайните изисквания за вземането на лиценз от Държавната комисия по хазарта е отделянето на някакъв процент от приходите за българския спорт. Родните клубове тепърва ще се облагодетелстват.


Заключение

Списъкът със спонсорска дейност на Betway само може да ни накара да очакваме с нетърпение изявите на букмейкъра на родната сцена. В него фигурират много сериозни имена, които носят логото на бранда. Съвсем скоро очакваме тази гледка да е присъща и за родната спортна действителност.

Към Betway

Често задавани въпроси

Спонсорира ли Betway баскетболни тимове?

До скоро компанията беше благодетел на някои отбори и звезди от НБА, като не е изключено скоро да има още договори с клубове отвъд Океана.

Има ли задължение Бетуей да спонсорира родния спорт?

Това е сред условията, залегнати в издадения лиценз за извършване на хазартна дейност в България.

Спонсорира ли Betway.bg индивидуални спортисти?

Насочеността на компанията е по-скоро към сключването на договори с клубове и първенства.

Към кого да се обърна, ако търся спонсорство от Betway?

Може да опитате с официален мейл до отдела за връзка с клиенти, след което да бъдете пренасочени.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност