Гаранции за отговорна игра в Betway

Betway Отговорна Игра

Понякога хазартното изживяване може да е нож с две остриета и да предостави както множество положителни емоции, така и много нелицеприятни такива. Затова всяка компания в този сектор трябва да гарантира необходим пакет от мерки за хора, които прекрачат определена граница. В това число може да включим и набор от гаранции за отговорна игра в Betway България, които може да активирате, ако желаете да се откъснете от зараждащите се лоши навици. В следващите редове ще видим кои са тези методи.


Как да действам при проблем с хазарта в Betway?

Ако усетите, че имате сериозен проблем с пристрастяването към залаганията, трябва да се обърнете незабавно към Betway.bg, за да уточните от какво се нуждаете. Някои искат само да ограничат максималната сума на месец, която ще имат право да депозират. При други проблемът е по-кардинален и там вече е необходимо цялостно изключване на профила.

Ето и списък с възможностите за отговорна игра в Бетуей:

  1. Тест за самооценка
  2. Лимит на депозитите
  3. Прекъсване на залаганията
  4. Самоизключване

По един или друг начин тези 4 варианта са степенувани, започвайки от най-лекия и стигайки до най-крайния избор за справяне с подобни проблеми. Понякога и самата компания може да прецени да наложи подобна мярка, когато засече някакви наченки на проблеми.


Какви методи за отговорна игра използва Бетуей България?

Тест за самооценка

Това е най-леката форма на мярка за справяне с хазартна зависимост. Това препитване най-често е по инициатива на Betway, ако бъдат забелязани някакви наченки на странна дейност от самия клиент. Тук говорим за собственоръчно налагане на определени лимити върху акаунта, за които ще говорим в детайли след малко.

Въпросите от този тест обичайно целят да покажат дали залагането създава стрес у потребителя. Освен това идеята е да се разбере какви са чувствата на събеседника по отношение на хазартната му дейност и дали той я възприема и заклеймява. На база на този тест може да се премине и към следващи стъпки.

Лимит на депозитите

Това е първата истинска гаранция за отговорна игра и ограничаване на влиянието на хазартните игри върху ежедневието. Тук инициативата не е на Betway, а е по-скоро на клиента, който трябва да влезе в секция „Моят акаунт“. Там той ще види опцията „Лимит на депозитите“. В това поле той ще трябва да избере обема на ограниченията – на дневна, на седмична, на месечна или на годишна база, както и до колко пари за определен период от време ще му е разрешено да депозира.

Разбира се, след налагане на лимит той може да бъде премахнат. Това обаче не може да стане по-рано от 48 часа, след като сте го наложили. По този начин може да се върнете към старата реалност – без ограничения от каквото и да било естество.

Прекъсване на залагането и самоизключване

Стигаме и до първата мярка, която изисква одобрение и налагане директно от страна на Betway.bg. Прекъсването е доста по-кратко като времетраене и може да действа само до 30 дена. При него акаунтът ви остава активен, но няма да имате възможност да залагате на каквито и да било събития за избрания период. Максимумът продължителност е 30 дена.

При самоизключването отсъствието ви от хазартната сцена може да стигне до цели три години. При избор на тази мярка все едно вашия акаунт ще бъде изтрит за този период от време. И в двата случая няма да получавате кореспонденция под никаква форма от компанията.

Участието на Бетуей бг е свързано с одобряването на заявката. За да се активира, клиентът трябва да изпрати писмена молба на следния имейл адрес – [email protected]. Отговор ще ви бъде върнат след 12 или 24 часа, в зависимост дали е почивен или делничен ден.

Разлики между прекъсването и самоизключването

Прекъсване – Важи максимум до 30 дена, Акаунтът ви все още е активен

Самоизключване – Може да важи до 3 години (36 месеца), Все едно спирате да имате профил


Мнение и оценка

Хазартът може да се превърне в разрушителна дейност при липсата на навременна реакция на симптоми на пристрастеност и нерви. Затова Betway.bg гарантира на всички свои потребители редица възможности за вземане на мерки срещу неконтролирани прояви. Операторът е предвидил наличието на всички необходими на брой мерки, както и достатъчно методи за наблюдение над действията на клиентите. Всичко с цел добруването на всеки играч.

Към Betway

Често задавани въпроси:

До колко пари мога да поставя лимит на депозити в Betway?

Може да решите да поставите лимит и на 10 лева, както и на 5 хиляди лева.

Има ли законови мерки за отговорна игра в Бетуей?

Съгласно законодателството всеки може да подаде молба за изключване от хазартни дейности за определен период от време до НАП.

Има ли мерки в Betway срещу хазартни прояви на непълнолетни?

Да, в секцията за отговорна игра компанията е предвидила изрична точка за превенция на подобни прояви от ненавършили 18 години деца.

Може ли да намаля времето, прекарано в Betway.bg?

Брандът предоставя възможност да наложите лимит и на времето, което прекарвате в сайта.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност