Ограничаване на размера на депозит в Betway

Betway ограничения на депозит

Хазартните занимания носят със себе си доста разнолики емоции, които не винаги обаче са позитивни за клиентите. Залаганията може понякога да са доста опасни и пристрастяващи, което да има определено влияние върху психическото ни състояние, както и върху имущественото ни благосъстояние. Брандове като Betway предоставят възможност за ограничаване на размера на депозитите именно за такива случаи. Това е мярка, която може да спаси всеки от фатални последици. Предстои да обясним как действа тя на практика.


Какво представлява лимитирането на депозитите в Betway.bg?

По своята същност Бетуей и всички други хазартни компании с лиценз за дейност у нас предоставят избор да сложите своеобразен „таван“ на разходите, които да правите за хазарт за определен период от време. Това означава, че няма да може да инвестирате нито лев отгоре над това, което сте определили като сума. По един или друг начин това е чудесен защитен механизъм, за да не се налага да се самоизключвате или дори да молите акаунтът ви да бъде изтрит. Така хем може да се насладите, хем може да определите разумната граница, която не може да прекрачвате.


За какви периоди мога да наложа ограничение в Бетуей?

Компанията по принцип предоставя доста широки възможности за действие в това отношение. Може да изберете лимит в рамките на 24 часа, 48 часа, седмица, месец и година. Тук зависи от вашата преценка за това колко средства бихте позволили да депозирате за определен период от време. Трябва да имате предвид, че периодът започва да тече веднага, след като сте избрали тази опция.

Период на лимитите:

 • 24 часа
 • 48 часа
 • седмица
 • месец
 • година

Как да огранича депозитите си в Betway? (стъпки)

Betway ограничения на депозит стъпки
 1. Логнете се в акаунта си
 2. Изберете секцията „Моят акаунт
 3. Насочете се към раздел „Отговорна игра
 4. Изберете „лимит на депозирането
 5. Посочете периодът на налаганите ограничения
 6. Потвърдете своето решение с парола
 7. Депозит в Betway

Както обичайно, всичко започва с влизането в личния ви профил. След това се насочете към секцията „Моят акаунт“, в който има редица данни и опции, които може да активирате. Разделът „Отговорна игра“ е мястото, където ще намерите именно мярката за лимит на депозирането. По този начин няма да се наложи да налагате частично или пълно изключване на профила си. Вместо това просто ограничавате сумите, с които играете, за да решите проблема.

След като сте избрали тази функция зависи от вас да изберете подробностите. Трябва да подберете два компонента – какъв е таванът на евентуалните ви инвестиции, както и за какъв период от време ще може да депозирате тази сума. Вероятно най-лесно и най-смислено ще е да раздробявате бюджета си за хазарт на седмици и месеци, за да имате ясна представа по колко може да отделяте.

Накрая, остава единствено да потвърдите своето решение. Този етап включва и написването на паролата ви, която да гарантира решението ви. Оттам насетне лимитът ще започне да действа.


Плюсове и минуси на Betway лимити на депозити

 • Предимства
 • Ограничават загубите ви
 • Спестяват доста нерви
 • Помагат да играете по-разумно
 • Недостатъци
 • Отнема част от забавата

Заключение

На никого не пожелаваме да достига до момент, в който е осъзнал, че загубите му от хазарт стават непоносими. Ако все пак се стигне до тази ситуация, предлагана от Бетуей България опция за ограничаване на депозитите може да ви спаси от още по-разрушителни последици. Не се колебайте да се обърнете към тази възможност при необходимост.

Към Betway

Често задавани въпроси

След колко време мога да отменя ограничението си в Betway?

Трябва да изминат минимум 48 часа, преди имате възможност да променяте или премахнете своето ограничение.

Възобновява ли се лимита след всеки период?

Betway BG е изградил системата на принципа, че ограничето да е безсрочно, като само вие може да премахнете наложения лимит.

Има ли опасност лимита в Бетуей да стане перманентен?

Подобни мерки може да се вземат само от компанията, но това се случва при нарушения на правилата.

Какво да направя, ако имам проблем с тази опция?

Свържете се с отдела за връзка с клиентите и попитайте за решение на неуредицата.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност