Ограничава ли акаунти Betway?

Betway ограничение на акаунт

Хазартното пространство може да достави наслада за всички участващи само и единствено, ако правилата биват неотлъчно спазвани. Затова в дадени моменти компаниите може и да прилагат различен тип наказателни мерки срещу играчи, които злоупотребяват с доверието. Ограничаването на акаунти в Betway не може да се нарече честа практика, но все пак е напълно възможно да се случи. Характерът и тежестта на санкцията варират, като в следващите редове ще видим в какво се изразяват тези наказания.

Към Betway


Ограничава ли Betway.bg акаунти на потребители?

Това е стандартна практика, която често се наблюдава при доста от хазартните оператори. Разбира се, своеволното налагане на лимити не е допустимо, така че може да сте спокойни – стига да спазвате наложените правила вашият профил няма да попадне под подобни удари. При определени типове нарушение обаче санкциите са неизбежни. Има и някои не особено справедливи за играчите практики, тъй като понякога може да получите ограничение на профила, защото сте прекалено добър в познаването на мачове.


Кога Бетуей налага лимит на профил?

Това може да се случи в няколко случая, в зависимост от провинението, в което бъдете спипани. Обичайно Бетуей бг наказва най-вече при опити за измами и хитруване, които се случват на системна база. В долните редове сме описали 4 деяния, които може да ви навлекат проблеми.

  • Съмнение за уреден мач
  • Системно възползване неточности в коефициента
  • Поредица от прекомерно високи печалби
  • Злоупотреби с акаунта

Залози на уредени мачове

Определено това е сред най-сериозните провинения, с които може да се отчетете при залагане в сайта на Бетуей. Единични подобни залози по никакъв начин няма да приковат вниманието, но ако залагате на поредица от срещи, които са съмнителни за букмейкърската къща, то е много възможно да си платите с ограничение на акаунта.


Системно възползване от технически грешки

Погрешното затваряне на залог или направата на залози с несъвпадащи коефициенти определено не е углавно престъпление. Когато обаче тази практика зачести, то Betway веднага ще се усъмни, че се опитвате да го преметнете. В такива случаи може да бъдете санкционирани.


Серия от много високи печалби

Неприятно е да се признае, но ако покажете прекалено голяма точност и твърде често уцелвате големи суми, то операторът ще започне сериозно да се съмнява във вашите източници. Лошото е, че тук няма значение дали причината се крие в информация за уредени мачове, или собствена брилянтна типстърска логика – акаунтът ви, навярно, ще бъде лимитиран.


Различни злоупотреби с акаунт в Betway.bg

В тази категория може да споменем системни опити за хитруване при усвояването на определени бонуси, опити за създаване и игра през два профила, както и други подобни практики. Бетуей България изрично подчертава, чe може да имате само един профил на свое име, както и че промоционалните оферти се приемат по точно определен начин.


В какво се състои ограничението на акаунт в Betway?

Наказанията при такива обстоятелства имат няколко измерения. Най-честото от тях е да ви бъде наложен своеобразен „таван“ на залозите. Например, не може да залагате с повече от 20 лева на едно събитие или това е максималната сума, която да вкарате за един ден.

Лимитите може и да се състоят в невъзможност да залагате на двубои от определени първенства. Също така, в още по-частни случаи, може да ви бъде отказан достъп до дуели, които се оценяват като такива с висок риск за злоупотреби.

На последно място може да изтъкнем и ограничаване на максималния ви престой в платформата на Betway.bg за деня. След 1 час, прекаран в сайта, ще трябва да чакате до следващия ден, за да може да се свържете отново. Това е сред по-рядко срещаните наказания.

  • Лимит на депозитите
  • Ограничаване на възможните мачове
  • Лимит на престоя в Бетуей

Падат ли в даден момент ограниченията на акаунти в Бетуей Бг?

Лошата новина тук е, че по-скоро практиката не допуска да се премахват ограниченията и да се възвръща старата жизненост на даден акаунт. Това важи при по-тежките провинения, упоменати в горните редове. Императивно е да прочетете правилата в секцията „Общи условия“, за да сте наясно кои граници не трябва да прескачате с дейността си. А Betway определено не приема извинения.


Заключение

Хазартната действителност може да е доста сурова за нарушителите на правилата, така че внимавайте изключително много. Налагането на подобни ограничения не е чак толкова често срещано, но за да не попаднете в „черния списък“ трябва да съблюдавате изкъсо своите действия във всеки момент.

Влез в Betway

Често задавани въпроси

Има ли максимален дневен брой на залозите в Betway?

Компанията не поставя някакво ограничение в това отношение, поне не и докато няма повод за налагането на лимит.

Наказва ли Betway.bg за единично провинение?

Операторът няма да ви ограничи акаунта, ако бъдат нарушени правилата само веднъж.

Може ли да бъда ограничен за чести тегления?

Честите тегления може също да бъдат сметнати за съмнителна дейност от страна на Бетуей.

С кого да се свържа при наложен лимит?

Може веднага да пишете на отдела за връзка с клиентите и да запитате каква е ситуацията.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност