Изграждане на фиш в Betway.bg

Betway изграждане на фиш банер

Комбинирането на различни събития в рамките на общ залог е сред най-традиционните и разпространени тактики при спортните залагания. Всеки играч започва именно с игра от подобен тип, тъй като коефициентът изглежда доста привлекателен. В това отношение изграждането на фиш в Betway Онлайн ще предостави на всички клиенти необходимото, за да съставят перфектната колонка. Цялата процедура е позната и операторът по никакъв начин не я усложнява. В следващите редове ще видим как работи тази функция и какви възможности ни предоставя брандът.


Как да съставя фиш в Betway? (стъпки)

Betway Изграждане на фиш стъпки
  1. Логнете се в акаунта си в Бетуей
  2. Подберете желаните спортни секции
  3. Потвърдете, че избирате точно тях
  4. Впишете сумата, с която ще играете
  5. Пуснете своя залог и се насладете

Направата на фиш в рамките на сайта на Бетуей България всъщност е изключително лесно и не се различава с нищо спрямо процеса при конкуренти компании. Разбира се, на първо време трябва да сте влезли в своя профил. След това зависи изцяло от вас да изберете съответните спортни срещи, които са ви на сърце. Имате възможност да съставите колонка от максимум 15 срещи.

След това трябва да потвърдите, че приемате всякакви промени в коефициентите, които може да настъпят междувременно. Имайте предвид, че в определени ситуации ще е неизбежно да се промени някоя ставка, докато изграждате по-дълъг фиш. Накрая трябва да въведете с цифри сумата, която искате да заложите в този момент. След като натиснете бутона „заложи“ вече може да се уверите, че всичко е наред, проверявайки фиша си в секцията „Моите залози“.


Видове колонки

Тук изненади също не би трябвало да има за всеки уважаващ себе си хазартен състезател. Betway.bg предлага традиционните три форми на фиша, които носят различни възможности, както и предимства и недостатъци. Към тях не бива да забравяме и опцията за Bet Builder, която спокойно може да претендира, че е отделен тип.

  • ACCA залог – Още позната и като класическа права колонка. Чрез него имате възможност да натрупате максимално висок коефициент, събирайки многочислен брой селекции – до 15 такива, както споменахме. Високата ставка обаче крие един голям риск и представлява голямата слабост на тази опция – нуждата всички селекции да се сбъднат. Навярно всеки е бил попарван поне няколко пъти от подобни амбициозни комбинации.
  • Система – Тук отново говорим за опция, която ни позволява да наредим залози за различни спортни събития. Основната разлика тук се крие във факта, че комбинациите обичайно позволяват една или две грешки, които обаче да не доведат до липса на печалба. Тези системи са доста сложни и се използват основно от калени и опитни любители на хазарта.
  • Единичен залог – Завършваме с най-семплата, но понякога най-възвръщаема опция от всички – фиш със само един двубой в него. Коефициентите в Betway са високи, така че това е опция, от която спокойно може да се възползвате. При този избор може да се спрете и концентрирате само върху една селекция, без да трябва да премисляте редица прогнози за други залози. Разбира се, модерната и доста по-печеливша версия на този залог е така наречения Bet Builder с името BetYourWay в рамките на Бетуей България.

Може ли да градя Betway фиш през мобилната версия?

Мобилната версия е важна част от техническото портфолио на Betway, а граденето на колонка е основополагащ начин за залагане на спортни събития. Доста хора не са пред лаптопите си докато гледат спортни събития, така че е важно да им бъде предоставена възможност да създават фишове от всяка точка.


Мнение и оценка

Съставянето на фиш в Бетуей България е наистина елементарно и не се различава по нищо в сравнение с това, което могат да предложат конкурентите. Наличието на възможност за изграждането на различни системи означава, че всеки клиент ще намери по нещо за себе си. А оттам насетне единствено точността на прогнозите е важна.

Направи Залог

Често задавани въпроси:

Важи ли кеш аут за всички видове колонки в Betway.bg?

Да, опцията е налична независимо коя от трите типа колонки решите да изградите.

Може ли да изградя Бетуей фиш за мачове на живо?

Операторът позволява съставянето на колонки по всяко време на срещите.

Може ли да направя фиш чрез бонусите на Betway?

Повечето бонуси на бранда може да бъдат използвани при граденето на фиш.

Какво да правя при технически проблем с колонката?

Може да се свържете незабавно с отдела за връзка с клиентите на Бетуей България.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност