Процесът на депозиране в Betway

Betway депозиране

В света на хазарта неизменно важи поговорката, че трябва да дадеш, преди да може да вземеш. Именно затова бетинг подвизите винаги започват с влагане на някакви средства в гемблинг компания. Това е основополагащ компонент, който трябва да е лесен за всеки потребител. Именно затова процесът по депозиране в Betway е направен изцяло с мисъл за клиентите. В следващите редове ще погледнем стъпките, които трябва да изпълните, както и методите за плащане, които може да използвате.


Как да депозирам в Бетуей бг? (стъпки)

Всеки може да депозира в Betway.bg, стига да има създаден акаунт. Именно това трябва да е първата крачка към целта. При този букмейкър обаче има любопитна подробност. Тя е свързана с процеса на верифициране, който трябва да се извърши, преди изобщо да имате шанс да вкарате собствени средства в профила.

След това вече трябва да се логнете и да се насочим към секция „Банкиране“. Там ще видим пред себе си няколко възможности за действие, включително теглене, история на депозитите и други, но това, което на първо време ни интересува, е именно начинът за депозиране в Betway.

След като изберем тази опция вече трябва да решим колко средства искаме да инвестираме в дадения момент. Въведете точната сума, напишете своя три-цифрен код за банкови и небанкови карти и натиснете на „депозиране“. Транзакцията ще бъде извършена в рамките на няколко секунди, като по сметката ви ще бъде внесена посочената сума. Оттам насетне забавлението започва.

Ето и стъпките:

Betway депозиране стъпки
 1. Създайте акаунт в Бетуей България
 2. Логнете се в своя профил
 3. Верифицирайте своя акаунт
 4. Насочете се към секция „Банкиране
 5. Изберете „депозиране на средства
 6. Изберете съответната сума, която ще внесете
 7. Потвърдете транзакцията и се насладете не магията
 8. Депозит в Betway


Условия за депозиране в Бетуей

Както за всяко нещо при всеки хазартен оператор, така и тук трябва да изпълните определени условия, за да може да депозирате и да играете. На първо място, Betway изисква да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да залагате легално. Разбира се, както вече споменахме, имате нужда и от създаването на личен акаунт в Betway.bg, преди да може да инвестирате пари.

Трябва да имате предвид също, че компанията въвежда минимална граница, под която не може да депозирате средства – 10 лева. Също така, уверете се предварително, че имате необходимата наличност от мястото, от което внасяте.

 • Активен акаунт в Betway
 • Навършени 18 години
 • Минимален депозит от 10 лева

Какви методи за депозиране има в Бетуей България?

Операторът определено може да се похвали с изключително разнообразие от банкови и небанкови методи за внасяне на средства. Това ще улесни клиенти, които предпочитат да бягат от класическия разплащателен метод дебитна карта. Betway.bg има огромен международен опит и знае, че разнообразието е ключът към потребителското задоволство. В таблицата може да намерите всички методи и условията за депозиране:

Платежен методМинимум ДепозитМаксимум ДепозитВремеMinimum WithdrawalМаксимум ТегленеВреме за теглене
Visa LogoVisa10 лв.нямаВеднага30 лв.50,000 лв.До 72 часа
MasterCard LogoMasterCard10 лв.нямаВеднага30 лв.50,000 лв.До 72 часа
Neteller LogoNeteller10 лв.нямаВеднага30 лв.50,000 лв.До 48 часа
Skrill LogoSkrill10 лв.нямаВеднага30 лв.50,000 лв.До 48 часа
Paysafe Card LogoPaysafe Card10 лв.нямаВеднага30 лв.50,000 лв.До 48 часа
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer30 лв.-До 50 дни

Безрисково ли е да се депозира в Бетуей?

Със сигурност. Трябва веднага да си дадете сметка, че най-голямата гаранция за вашите средства е лицензът за дейност, получен от компанията от Държавната комисия по хазарта. По този начин държавата става гарант против злонамерени практики. Освен това, в общите условия е описано по какъв начин депозирането в Бетуей бг е защитено чрез използването на специална криптираща технология. Така банковите ви данни не може да бъдат засегнати.


Мнение и оценка за депозирането в Betway

Процесът на депозиране в сайта на Betway.bg е много изчистен и направен така, че всеки клиент да може да може да се чувства спокойно. Разнообразието гарантира намирането на необходимото от всеки, а бързината ще ви спести и евентуални нерви. Така няма да съжалявате и за пропуснати възможности.

Към Betway

Често задавани въпроси

Кога трябва да верифицирам акаунта си в Betway, за да депозирам?

Трябва да верифицирате акаунта си непосредствено преди да направите първия си депозит.

Има ли минимум на депозит в Betway.bg?

Да, минималната сума при депозиране в Бетуей е на стойност 10 лева.

Има ли таван при депозирането в Бетуей България?

Максималната сума, която може да депозирате наведнъж в своя Betway акаунт, е 10 хиляди лева.

Може ли да депозирам през смартфон?

Да, тъй като Бетуей бг се опитва да улесни своите клиенти във всеки един аспект.

Какво да направя при технически проблем с депозита в Betway?

Свържете се с отдела за връзка с клиентите и се консултирайте за решение.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност