Деактивация на профил в Betway

Betway деактивация на профил

При избора на дадена хазартна компания, в която да инвестираме средствата си, не непременно ще останем доволни от избора си. Разбира се, това важи за всяка компания, от която търсим получаването на някакви услуги. Betway е взел под внимание този факт и както всички други бетинг оператори са разработили достатъчно улеснен начин, за да постигнете деактивация на профила си. В следващите редове ще опишем процеса, както и някои възможности за отказ от определен тип услуги.


При кои случаи може да деактивирам акаунта си в Бетуей?

Бетуей България няма да пречи на нито един потребител в момента, в който той реши, че тези дейности не са за него или че брандът не предоставя нужното. Тук няма никакви предварителни условия или изисквания за минимален период на участие, минимална депозирана сума и други подобни.


Как да деактивирам профила си в Betway? (стъпки)

Betway изключване
  1. Логнете се в своя акаунт в Betway.bg
  2. Насочете се към секцията „Моят акаунт“
  3. Цъкнете на бутона „Отговорен хазарт”
  4. Потвърдете своя избор с натискане на бутона.
  5. Betway Деактивация

Оттам насетне операторът ще ви върне съобщение, че процедурата по премахването на акаунта ви започва. Очаква се, че това няма да отнеме особено дълго.


Как да се отпиша от абонаментни оферти на Betway BG?

Ако някои от съобщенията на Бетуей Бг ви досадят, след като сте дали своето първоначално съгласие да ги получавате, компанията ви дава право на реванш. Понякога абонаментите за известия се оказват грешка, но процедурата по отписване при този оператор се оказва изключително прозаична.

Betway Отписване
  1. Влезте в своя Betway акаунт
  2. Насочете се към раздел „Отписване“
  3. Прочетете условията
  4. Дайте своя имейл акаунт
  5. Изчакайте 24 часа за актуализация на статута ви

Процедурата в този случай е още по-опростена, отколкото по отношение на деактивацията в Betway.bg. На първо време, след като сте се логнали, трябва да се насочите към „Отписване“, където ще получите семпла, но достатъчно подробна информация за това как да действате.

Бетуей дава поле, в което да напишете своя имейл адрес, за да може да обнови абонаментните ви данни, за да не получавате повече съобщения за промоции и оферти. Разбира се, трябва да имате предвид, че имейл адресът трябва да е същият, с който сте се регистрирали.

Бетуей България уточнява точният период, след който няма да получавате такива мейли отново. Това е 24 часа, така че не бива да се учудвате, ако някое съобщение долети при вас и предварително.


Може ли да деактивирам профила си през мобилната версия на Бетуей?

Компанията е напълно наясно, че трябва да предостави максимална мобилност на своите клиенти, за да може гореописаните процедури да се извършват от всяко място. По отношение на деактивацията и отписването всичко се извършва по същия тертип, като дори може да се каже, че мобилната версия е малко по-добре уредена в това отношение. Целта е клиентите да имат нужна от максимално малко време.


Заключение

Деактивирането на хазартен акаунт е сравнително тъжен край на взаимоотношенията между потребител и компания. Betway обаче се старае да не прави излишни драми, а да опрости този процес максимално. Наличието на тази опция е задължително за всеки оператор, получил лиценз от Държавната комисия по хазарта. Бетуей със сигурност се е справил на ниво със задачата.

Към Betway

Често задавани въпроси

Може ли да деактивирам акаунта си в Betway за определено време?

Това може да се случи, ако поискате самоизключване от компанията за определен период от време.

Може ли да си направя профил в Бетуей, след като съм деактивирал предишен?

Това е възможно, ако сте деактивирали акаунта си по собствено желание, а не сте били блокиран от служители на компанията.

Трябва ли да посочвам причина за деактивация на акаунта в Betway BG?

Компанията ще изиска да напишете вашата причина, за да вземе предвид обратната ви връзка.

Какво да направя, ако процедурата по отписване в Бетуей България не бъде довършена?

Трябва отново да се свържете с отдела за връзка с клиентите, за да потърсите причина за това.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност