BetYourWay от Betway – BetBuilder Функция

Betway бет билдър банер

Модерните хазартни компании трябва винаги да са нащрек за всички новости, които биват съчинявани от конкурентите. Урокът определено изглежда е разбран от Betway, който е уредил ефективното прилагане на функцията Създай залог в рамките на сайта. Авторският почерк е виден по отношение на името, което е получила опцията – BetYourWay. Тази оферта не е непозната за закоравелия почитател на залозите. Все пак, в следващите редове ще разберем в детайли какво представлява тази възможност.


Как да съставя Bet Builder в Бетуей?

Идеята на функцията BetYourWay от Betway.bg е да не се налага никога повече да раздвоявате вниманието си върху различни спортни събития. Чрез тази функционалност имате възможност да вплетете в един фиш до 10 различни селекции за един и същи мач.

За тази цел е необходимо да натиснете върху съответното събитие, което сте подбрали и да изберете опцията „BetYourWay”. Оттам насетне ще ви излязат наличните пазари за комбинация. Трябва да имате предвид, че определени селекции не могат да бъдат комбинирани във вашия Bet Builder, така че трябва да се задоволите с наличните опции. След като сте избрали пазарите трябва само да зададете сумата и залогът ви ще бъде приет.

Ето и цялата процедура в стъпки:

Betway бет билдър стъпки
 1. Логнете се в своя акаунт
 2. Насочете се към избраното от вас събитие
 3. Натиснете на „BetYourWay”
 4. Подберете селекциите, които ще комбинирате
 5. Завършете с въвеждане на сумата за залога
 6. Kъм Betway Bet Builder


За кои спортове може да използвам Bet Builder от Betway?

За феновете на повечето спортни дисциплини отговорът ще е разочароващ, навярно – опцията важи само за изграждане на фиш за футболни дуели. Разбира се, това не изключва атака на големите печалби, тъй като именно за футболните срещи пазарите са най-много и коефициентите са най-благодатни. За момента извън полето на употреба остават баскетбола, тениса и други доста любопитни спортове, но най-вероятно това ще се промени след време.


Какви са правилата за изграждане на Създай залог в Бетуей?

Започваме с броя на селекциите, които може да комбинирате наведнъж – максимум 10 такива. Това е отлична бройка, която да ви даде блестящ коефициент. В същото време трябва да имате предвид, че изграждането на вашия Bet Builder в Betway трябва да се случи преди началото на дадената среща. Това е така, защото функцията BetYourWay е налична само преди началото на събитията, но не и на живо.

Освен липсата на вариант за игра в реално време трябва да вземете предвид и невъзможността да използвате функцията за Кеш аут. Това значи, че всички избрани от вас селекции трябва да се сбъднат, за да имате възможност да се възнаградите с печалба. Дори един пропуск ще е фатален. Все пак, компанията предвижда отмяна на всеки фиш, в който някоя от опциите е анулирана. При такъв сценарий парите се връщат по сметката ви.

Накрая, разбира се, Betway предвижда наличието на валиден акаунт, както и навършени 18 години, за да може да се насладите на тази възможност. Също така, операторът изрично подчертава, че не носи отговорност за технически проблеми, които възпрепятстват изграждането на такъв фиш.

Правила при употреба на Bet Builder в Betway.bg:

 • Залог преди началото на мача
 • Валиден акаунт и навършени 18 години
 • Налично само за футболни двубои
 • Избор на повече от 1 селекция
 • Не може да се използва на живо
 • Без опция за Cash Out
 • Комбинация на максимум 10 пазарите

Плюсове и минуси на BetYourWay от Бетуей

 • Предимства
 • Концентрация върху само един мач
 • Получаване на убийствени коефициенти
 • Големи възможности за печалба
 • Недостатъци
 • Липса на възможност за кеш аут
 • Не е налична опция за игра на живо

Мнение и оценка

Betway.bg безспорно се е постарал да не изостане от преките си конкуренти на българския хазартен пазар. Въвеждането на опцията за Bet Builder е от екзистенциално значение, тъй като все повече хазартни почитатели се насочват именно към тази функционалност. Ограниченията по отношение на играта на живо, липсата на кеш аут, както и включването само на футболни дуели обаче са неща, с които компанията ще трябва да се справи, ако иска да види по-голям приток на клиенти.

Kъм Betway


Често задавани въпроси:

Може ли да изградя Bet Builder за баскетбол в Betway?

Към този момент може да изградите Bet Builder в Бетуей единствено за футболни дуели.

За всички ли футболни мачове важи опцията BetYourway от Betway.bg?

Бетуей изрично споменава, че функцията BetYourWay е налична само за избрани футболни мачове.

Може ли да използвам Cash Out за Bet Builder от Бетуей?

Не може да се използва кеш аут при фишове от типа „Създай залог“.

Може ли да комбинирам Bet Builder от Betway.bg с други селекции в колонка?

Операторът изрично предвижда, че това не е налично като възможност.

Какво да направя при технически проблем с BetYourWay?

Брандът упоменава, че не носи отговорност при невъзможност да се използва опцията Bet Builder по технически причини.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност