Какви залози за електронни спортове има в Betano?

Betano залози на електронни спортове

През последните години спортните залагания се измениха доста. Една от големите промени, които настъпиха, е свързана с навлизането все повече на технологиите в обществото. Букмейкърите се възползват от иновациите и новите социални течения, за да интегрират нов тип залози в рамките на своето портфолио – такива за електронни спортове. Подобна секция може да се намери и в Betano BG. В следващите редове ще се занимаем с характеристиките на този тип залагания, които се очертава да са част от бъдещето на бетинг индустрията.

Към Betano електронни спортове


Какво представляват eSports залозите?

Сами по себе си залаганията на електронни спортове са свързани с идеята да опитате късмета си на два отбора или двама човека, които играят един срещу друг дадена видео игра. Нищо по-сложно не може да се изтъкне. Манията по компютърните игри започва дори да изтласква истинския спорт в дадени моменти, за което е отговорно подрастващото поколение. Така вече не само може да играете на тези игри, но и да залагате на състезатели, които се надпреварват.


На кои еСпортове може да залагаме в Betano?

Betano секция Esports

Разнообразието е достатъчно сериозно, за да бъдат удовлетворени мнозинството от любителите на подобни надпревари. Няма как да не започнем от най-популярната видео игра, вероятно в световен план – League of Legends. Игрите тук може да продължат с часове, така че трябва да се въоръжите с известно търпение, ако решите да залагате на подобни събития.

Трябва да се каже, че и за феновете на военната тематика Бетано е предвидил възможност за залагания. Портфолиото на компанията включва все по-нашумяващата CS:GO, заедно с Dota 2. Две от големите класики, включващи все по-модерни оръжия и все повече екшън – подобна тръпка може да ни достави и залагането на тези събития.

Завършваме и с още няколко електронни спорта, които отново са по-скоро представителни за видео реалността. Става дума за Valorant, StarCraft 2, Rocket League и King of Glory.

Ето и пълен списък с eSports в Betano BG:

 • League of Legends
 • CS:GO
 • Dota 2
 • Valorant
 • Star Craft 2
 • Rocket League
 • King of Glory

Какви пазари за залози са налични за еСпортове в Бетано?

Компанията се е постарала да предвиди различни видове залози, в зависимост от това за коя от седемте видове игри става дума. Разбира се, най-голямата класика са пазарите за краен изход. Имайте предвид, че някои от гореспоменатите еСпортове изискват доста време, за да намерят своя завършек. Това означава, че не бива да очаквате и много бърза развръзка, ако сте заложили на краен победител.

Betano BG обаче ви дава възможност на избор. Става дума за редица специфични залагания, в зависимост от характера на играта. Може да си ги представите като пазарите за брой голове, точки, картони, нарушения и други подобни, които може да намерим в света на футбола, баскетбола и тениса.

Разбира се, характерът на турнирите по електронни спортове ни дават възможност да мислим и в друга насока – дългосрочните залози. И тук говорим по-скоро за пазари за краен победител в дадена надпревара. Тези турнири продължават няколко седмици, така че това е по-добър вариант в сравнение с евентуални дългосрочни прогноза за спортни надпревари.

 • Залози за краен победител
 • Специфични залози
 • Дългосрочни залози

Какви функционалности може да намерим за еSports в Betano?

Безспорно най-голямото откритие в това отношение е наличието на възможност за Кеш Аут. Както споменахме, дългите мачове от League of Legends далеч може да не са по вкуса на по-нетърпеливите от вас, които просто искат да вземат своята печалба и да се оттеглят. Betano BG е предвидил подобна възможност, което със сигурност ще удовлетвори доста от потенциалните потребители.

Тук може да говорим и за опция за пряко предаване. Betano има правата за излъчване на част от по-популярните турнири в тази насока, което е предпоставка да може да проследите със собствените си очи как върви битката. Разбира се, трябва да имате предвид, че това не важи за всеки дуел.

Продължаваме със залозите на живо, които са естествена част от битието на електронните спортове. Дългата продължителност и сравнително динамичния развой предполага, че Бетано може да предостави интересни възможности за залози в реално време. Така потенциалните печалби може да скочат още.

Най-голямата липса е в отсъствието на възможност за изграждане на Bet Builder. Тази опция, за момента, важи ексклузивно за футболни мачове, така че любителите на електронните спортове има да чакат.


Плюсове и минуси на залозите за eSports в Бетано

 • Предимства
 • Добро разнообразие от събития
 • Наличие на много функционалности
 • Включва пряко предаване
 • Недостатъци
 • Липсва опция за Bet Builder
 • Няма бонуси за eSports събития

Заключение

Като цяло Betano се е погрижил да даде силен начален тласък на секцията си за залози на еСпортове. Включени са някои от най-известните игри, които приковават вниманието на повечето любители. Проблеми може да се окаже липсата на бонусни предложения за съответните събития. От друга страна, компанията може би трябва да помисли и за интегриране на функцията Bet Builder.


Често задавани въпроси

Може ли да залагаме на турнири по FIFA в Бетано България?

Към момента подобна възможност не е налична, тъй като Betano не е откупил правата за тези надпревари.

Има ли бонуси за отделни eSports дуели в Betano?

За момента компанията не предвижда подобни предложения за своите клиенти.

Как са коефициентите за електронни спортове в Бетано?

Независимо дали става въпрос за мачове в реално време, или преди тяхното начало, ставките са отлични.

Към кого да се обърнем при проблем със залозите на eSports?

Трябва да се свържете с отдела за връзка с клиентите, за да бъде потърсено решение на казуса.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност