Какво представлява бонусът „Препоръчай приятел“ от Betano?

Betano бонус препоръчай приятел

Всеки букмейкър трябва да може да предлага разнообразни и нестандартни предложения на своите клиенти, за да набере максимално много такива. Betano знае това, особено с оглед на голямата конкуренция на родния хазартен пазар. Затова и компанията се е постарала да подбере един бонус, който е общо взето непознат за българските ширини – бонус „Препоръчай приятел“. В следващите редове ще изведем всички любопитни характеристики за предложението, които са важни за правилното му използване.

Към Betano Препоръчай Приятел


Какво представлява „Препоръчай приятел“ от Betano?

По своята същност офертата „Препоръчай приятел“ от Betano дава възможност да получите определен бонус, ако препоръчате свой приятел, който да си направи акаунт в рамките на компанията. Предложението е доста сходно с популярния метод на някои чуждестранни работодатели за намиране на нови служители, давайки бонус на служител, който препоръча свой приятел.

Тук от вас се изисква единствено да препратите линк за регистрация към ваш познат, който след това да си създаде акаунт в Betano. След това автоматично компанията ще добави стойността на безплатния залог във вашата сметка.


Какво да направя, за да получа бонус „Препоръчай приятел“ от Бетано?

 1. Регистритайте се.
 2. Логнете се в акаунта си.
 3. Копирайте линка за препоръка.
 4. Пратете го на ваш приятел.
 5. Да имате постоянно пребиваване в България.

Както виждате, повечето условия са напълно логично с оглед на характера на офертата „Препоръчай приятел“. Betano очаква от вас да имате активен акаунт, а не такъв, който не е използван от много време. Трябва да сте показали определена активност, преди да се възползвате от офертата.

Освен това, Betano.bg поставя изискване за това да имате постоянно пребиваване в Република България. Това може да се удостовери от документите за верификация, както и от местоположението ви при залагане в платформата.

Оттам насетне процедурата е стандарта. Очаква се да влезете в своя профил и да копирате линка за препоръчване. Този линк може да бъде препратен на ваш приятел. След неговата регистрация ще бъдете уведомени за наличието на сумата по сметката ви.


Каква е стойността на бонуса „Препоръчай приятел“ от Бетано България?

Компанията предвижда даването на бонус под формата на безплатен залог на стойност 10 лева. Виртуалната сума може да бъде използвана за всякакви спортни събития, а не само за конкретно такова. Все пак, Betano BG предвижда този безплатен залог да бъде използван в рамките на 3 дена. Добрата новина е, че всички печалби може да се теглят веднага, без условия за допълнително разиграване.

Друго голямо предимство е фактът, че бонусът може да бъде получен многократно – в рамките на 100 лева. При положение, че всяко препоръчване ви носи 10 лева, това означава, че имате право да повторите упражнението максимум 10 пъти. Разбира се, това трябва да стане с 10 различни човека, за да породи ефект.


Условия за получаване на бонуса „Препоръчай приятел“ от Бетано

 • Препоръчаният да си направи акаунт през изпратения линк
 • Препоръчаният да няма друг активен профил в Betano
 • Препоръчаният да направи минимален депозит в рамките на 7 дена

За разлика от описаните по-горе условия, тези трябва да бъдат съблюдавани и изпълнени от препоръчания приятел, на който сте изпратили линк. Задължително условие е той да се регистрира посредством този линк, за да може системата да отчете този факт и да награди и двама ви с бонус.

Разбира се, при това положение е задължително препоръчаният приятел да няма собствен акаунт в Betano.bg до момента. Последното условие включва нуждата препоръчания да депозира сума, равна поне на 10 лева, в рамките на първите 7 дена след регистрацията. При неспазване на това условия бонус няма да получите.


До кога важи офертата „Препоръчай приятел“ от Betano?

За момента компанията е обявила, че тази промоционална оферта ще е валидна до края на календарната 2022-а година. Навярно обаче тя ще се превърне в истински хит, така че срокът може да бъде изпълнен. За момента обаче няма изгледи брандът да предложи увеличение на максималния брой пъти, в които може да препоръчате приятели.


Плюсове и минуси на Препоръчай приятел от Бетано БГ

 • Предимства
 • Получаване на безплатен залог.
 • Възможност за 10 препоръчвания.
 • Включването на повече ваши приятели в играта.
 • Липса на условия за превъртане на печалбата.
 • Недостатъци
 • Кратък срок за използване на промо офертата.

Мнение и оценка на Препоръчай приятел от Betano

Бетано България е ударил хазартния джакпот с това предложение, тъй като то няма еквивалент на родния пазар. Офертата е изключително иновативна и сама по себе си носи органичен вид маркетинг за разпространение на бранда в България. Фактът, че бонусът може да бъде получен многократно със сигурност ще накара доста потребители да разпространят мълвата и да зарибят и други свои приятели по идеята.


Често задавани въпроси

До колко пъти максимално може да се възползвам от Betano Препоръчай приятел?

Офертата може да се използва 10 пъти, съответно общо може да получите 100 лева под формата на бонус.

До кога важи предложението Препоръчай приятел от Betano?

За момента компанията е поставила срока до края на 2022-а година, но той може да бъде удължен.

Има ли значение дали мой познат се регистрира през подадения линк?

Betano изисква вашия познат изрично да се регистрира, използвайки подадения линк.

Какво да правя, ако сумата на бонуса не постъпва по моята сметка?

Трябва да се свържете с отдела за връзка с клиентите, за да разберете какъв е проблемът.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност