Как да поискате залог от Бетано?

Betano поискай залог

Всяка хазартна компания трябва да мисли иновативни методи, за да бъдат привлечени повече клиенти насред конкуренцията от другите сайтове. Обичайно най-добрият начин е чрез съчиняването на разнообразни оферти, които не са налични при другите бетинг оператори. Бетано успява да постигне нещо подобно, въвеждайки възможността за поискване на залог от всеки клиент. По този начин може да изпъкнете със специфични прогнози и то на много добри коефициенти. В следващите редове ще разгледаме каква е процедурата за изискването на подобен залог.

Към Betano Поискай Залог


Какво представлява „Поискайте залог“ от Betano?

Betano процес на поискай залог

Навярно много от вас са се чудили дали е възможно да съчинят сами пазар за игра и да получават ставки от съответната хазартна компания. Е, Betano BG е измислил как да сбъдне именно това желание на своите потребители. Не винаги портфолиото от залози за даден мач е достатъчно богато, но инициативата може да дойде от вас, за да гарантирате наличието на пазара, който ви интересува. Все пак, трябва да имате предвид, че брандът няма да уважи всяко ваше желание, особено ако не разполага с достатъчно информация, за да е сигурен в предоставяния залог.


Какви залози може да поискам от Бетано България?

Офертата може да се разгледа от различни гледни точки, в зависимост от типа селекция, която търсите. Betano.bg е разделила опциите на три типа – персонализирани коефициенти, специфични селекции и по-високи линии за игра.

Специфични селекции

Започваме с такива селекции, които сами по себе си не са налични понастоящем в сайта на Betano. Знаем, че за различните спортове добрите познавачи могат без проблем да измислят такъв пазар за залози, за който самият оператор да не се е сетил до момента. След молба до компанията тази селекция може да бъде предоставена с подходящите линии и ставки.

Персонализирани коефициенти

В този случай не е необходимо компанията да разгледа създаването на изцяло нов вид селекция за игра. Тя вече съществува, но съответния клиент желание да получи персонализиран коефициент за тях. Пример за нещо подобно е смесването на няколко налични селекции в една обща, като по този начин се оформя една доста по-привлекателна ставка.

По-високи линии за игра

За този последен случай отново говорим за вече наличен пазар за игра. Понякога обаче предложените линии просто не ни удовлетворяват, а ние сме сигурни, че те могат спокойно да бъдат надмогнати. За тази цел трябва да се обърнете към Бетано България с искане за предоставяне на коефициенти за по-високи линии. Редно е сами да подскажете каква линия искате, тъй като букмейкърът ще отговори само на конкретни запитвания.


Има ли условия за поискване на залог от Betano?

По принцип Betano BG не поставя някакви конкретни условия, за да се възползвате от офертата „Поискай залог“. Разбира се, необходимо е да имате регистрация и активен акаунт, защото в противен случай няма как дори да се информирате за същността на това предложение. От друга страна обаче не се налага да покривате някакви минимални изисквания за активност, депозирани и разиграни суми, както и други подобни.

Все пак, Бетано изтъква две задължителни предпоставки, за да поискате своя залог. На първо място, трябва да сте информирали компанията за желания пазар поне 1 час преди началото на съответното събитие. Само по този начин операторът ще има възможност да отреагира и да определи ставките, както и дали изобщо предложението е приемливо.

Втората задължителна предпоставка е свързана с минимална наличност по сметката ви. Трябва да имате поне 10 лева в акаунта си, за да заявите и изиграете съответната селекция, която сте поискали.

 • Активен акаунт
 • Поискване 1 час преди събитието
 • Поне 10 лева налични по сметката

За кои спортове важи офертата Betano Поискай залог?

Компанията се е постарала да предостави тази оферта най-малкото за най-популярните спортове от портфолиото си – футболът, баскетболът и тенисът. С оглед на факта, че това са най-гледаемите спортове, логично е да очакваме, че желаещите да получат специални коефициенти ще са повече.

Другите спортове не остават по-назад обаче. По-малката им популярност означава, че те вероятно не са толкова добре изследвани от Бетано, а това дава възможност да изнамерим вид селекция, която до момента не съществува.

Трябва да имате предвид, че операторът изисква от вас да посочите дали коефициентът искате да е наличен преди началото на мача, или по време на неговия развой. Това най-вече важи за спортни събития, които са по-продължителни и дават възможност за реакция.

Ето и списък със спортовете, за които да поискате залог:

 • Футбол – преди старта или на живо
 • Баскетбол – преди старта или на живо
 • Тенис – преди старта или на живо
 • Всички други спортове в Betano

Плюсове и минуси на Betano Поискай залог

 • Предимства
 • Налична за всеки спорт
 • Възможност за големи печалби
 • Налично преди старта или на живо
 • Недостатъци
 • Изискване за поискване 1 час по-рано

Мнение и оценка

Няма как да не признаем сериозната креативност, вложена от страна на Betano при изграждането на офертата Поискай залог. Това предложение засега няма аналог на българския хазартен пазар, а както добре виждаме предимствата, които носи със себе си са големи. Вече няма да трябва да изпускате златни моменти за успех – само трябва да поискате своята селекция и компанията ще ви я предостави.


Често задавани въпроси

За всички спортове ли мога поискам залог от Бетано?

Офертата „Поискай залог“ важи за всички спортове от портфолиото на компанията.

Колко време преди началото на мача трябва да поискам залог от Betano?

Компанията изисква да направите заявката си за нова селекция до 1 час по-рано.

Може ли да не ми бъде приета заявката за Поискай залог?

Да, тъй като компанията трябва да направи анализ дали предложението е приемливо.

Какво да направя, ако не получа отговор на заявката си?

Свържете се с отдела за връзка с клиенти и задайте своето питане по темата.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност