Офертата 0% марж от Betano – какво представлява?

Betano нула процента марж

При встъпването на всяка компания на нов пазар едно от основните предпоставки за успех е предлагането на интересни оферти, които да грабнат вниманието на потребителите. Това е особено важно за бетинг брандовете, тъй като изтласкването на утвърдените играчи не е лесна задача. Бетано бързо се ориентира, за да въведе предложение, което навярно е търсено от много клиенти – офертата за 0% марж. На пръв поглед звучи като сложна формулировка, но ще видите, че това е една добре позната опция, която е много ценна за всеки играч.

Към Betano 0% Марж


Какво представлява 0% марж за залози от Betano?

Сама по себе си, тази оферта може да бъде преведена като предлагане на повишени коефициенти. Betano.bg, както и всички други хазартни компании, обичайно правят печалба от всеки наличен залог, тъй като прибират комисионна, която представлява именно този „марж“. При тази възможност брандът се отказва да прави печалба за конкретното събитие, предоставяйки максимално високи коефициенти на своите потребители. По този начин се стимулира активността, а това може да доведе до печалби както за играчите, така и за самия оператор.


За кои пазари важи офертата 0% марж от Бетано?

Приложното поле на опцията всъщност е доста свито, но за сметка на това обхваща най-важния пазар за всички любители на залаганията – крайният изход. Болшинството от играчите обичат да опитват своя късмет именно в тази насока, но не винаги коефициентите предлагат сериозен шанс за печалба. С 0% марж това се променя коренно, като адреналинът се покачва неимоверно.


За кои спортове ще намерим мачове с 0% марж в Betano BG?

В условията, предоставени от Betano, веднага може да намерим, че офертата за 0% марж е налична само за три спорта – футбол, баскетбол и хокей. В това вероятно има доза резон. И трите спорта предполагат наличието на някакви видове равенство след редовното време, въпреки че в хокея и баскетбола след това се играят продължения. Наличието на опцията е логична, тъй като залозите за равенство често са причина именно за изяждането от по-големия коефициент за краен победител.

Футбол

В началото на повечето дни може да намерим редица подобни предложения от света на футбола. Обичайно говорим за някои от по-големите дербита през деня, включително за срещи от най-големите първенства. Често може да става въпрос за срещи от Шампионската лига, както и от европейски и световни форуми.

Ето за кои шампионати се предлагат мачове с 0% марж:

 • Висша Лига
 • Бундеслига
 • Лига 1
 • Серия А
 • Ла Лига
 • Шампионска Лига
 • Лига Европа
 • Лига на конференциите
 • еfbet Лига
 • Много други

Баскетбол

По отношение на баскетбола голямата оферта на Бетано България важи главно големите сблъсъци в НБА. Това е нормално, с оглед на факта, че повечето потребители залагат именно на тези баскетболни събития. Все пак, трябва да отдадем и заслуженото на срещите от Евролигата и Шампионската лига – най-големите европейски международни турнири.

 • НБА
 • Евролига
 • Шампионска Лига

Хокей

Завършваме с хокея, който вероятно се явява най-непопулярен от тези три спорта. Това важи за България, разбира се. Все пак, откъслечни фенове на дуелите от Националната хокейна лига присъстват и в сайта на Betano BG, така че те ще са много доволни, че могат да прогнозират на по-високи ставки.


Какви условия поставя Бетано за 0% марж?

Компанията не ограничава по никакъв начин обхвата на клиенти, които може да ползват това предложения. Единствено трябва да имате регистриран акаунт и 18 навършени години. Оттам насетне всеки може да залага на тези повишени ставки, без оглед на предишна активност, развъртени суми и други подобни.

Все пак, Betano изрично заявява, че бонусът за 0% марж важи само, ако направите своите своите залози преди старта на мача.

 • Регистриран акаунт
 • Навършени 18 години
 • Залози преди старта на мача

Как са отбелязани срещите, за които важи Betano 0% марж?

Двубоите, за които важи офертата 0% марж от Бетано бг всъщност се виждат отдалеч. До всеки подобен сблъсък има оранжева точка, в която е изписан знакът 0%. Предложението обичайно е добре застъпено на основната страница на сайта, така че няма да ви отнеме много време, за да го намерите.


Заключение за 0% марж от Betano

Всяка компания предлага под някаква форма завишени коефициенти за дадени селекции, като при Betano това се постига именно чрез офертата 0% марж. Тя е изключителна просто по своята същност, но ще привлече със сигурност голям брой клиенти, тъй като възможностите за печалби се удвояват многократно. А какво други може да желае един потребител, освен оферти с такава насоченост?


Често задавани въпроси

Може ли да използвам опцията Betano 0% марж на живо?

За момента Бетано предвижда, че тази оферта е налична само преди старта на мачовете.

Важи ли Бетано бг 0% марж за тенис дуели?

Компанията изрично уточнява, че предложението за 0% марж е налично само за футболни, баскетболни и хокейни мачове.

Наличен ли е Кеш Аут при залози на срещи с 0% марж?

Офертата изключва сама по себе си използването на Кеш Аут.

За кои пазари важи офертата 0% марж от Бетано България?

Предложението за 0% марж е налично само за селекциите за краен изход от дадено събитие.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност