Начини за налагане на лимит в Betano.bg

Betano налагане на лимит

Въпреки че хазартната страст често изисква големи парични инвестиции, може да се случи така, че да не сме готови да продължим със същия темп да вкарваме пари. В такива моменти не може да разчитаме до такава степен на собствената си далновидност. Нужна ни е външна помощ от самия букмейкър. Betano.bg, като всеки лицензиран оператор в България, предвижда няколко начина, за да наложим лимит на своя акаунт, макар и временно. В следващите редове ще разберем как е възможно това.


За какво се използват ограниченията в Betano?

Когато сами решим да наложим определено ограничение на своя профил, това означава, че сме усетили, че започваме да губим прекалено много или да се вманиачаваме. При поява на тези симптоми не трябва да чакате помощ само от компанията. Инициативата е във ваши ръце, а Бетано България дава възможност на всеки да наложи съответния лимит, който най-добре отговаря на нуждите му. Най-често става дума за паричен лимит, за който ще говорим в предстоящите абзаци.


Как да поставя лимит на депозита в Бетано?

Betano лимит на депозити

Както споменахме, налагането на ограничение върху депозираните суми е най-стандартният начин да се справим в моментите на хазартно умопомрачение. Удобното е, че не е нужно да се консултираме по някакъв начин с отдела за връзка с клиенти на Betano.bg. Всичко е в наши ръце, включително и за това да вдигнем лимита в даден момент. Затова тази опция е толкова използвана от играчи, които са изпаднали в криза.

Нужно е единствено да посетите „Моят акаунт“, а след това да натиснете върху „Настройки“. Пред вас ще се визуализират различни възможности за действие, но вие трябва да се насочите именно към тази за налагане на лимит. След направата на избора ви остава единствено да потвърдите и да се почувствате облекчен.


Характеристики на лимита върху депозиране в Betano

Идеята е да ограничите възможността ви за депозит до такава сума, която няма да е фатална за финансовото ви състояние. Решението е във ваши ръце, тъй като Betano ви дава да изберете сума на стойност от 10 до 10 хиляди лева. Също така, трябва да определите за какъв срок ще разполагате с това ограничение – на дневна, седмица, месечна или годишна база.

След налагане на този лимит, няма да може да превишавате избраната сума. Така продължавате да имате пълен достъп до вашия акаунт, съответно може да залагате на всички налични събития и то със суми, които сами прецените, че може да отделяте. Betano BG дори ви предоставя списък със съвети за отговорна игра, за да може сами да регулирате дейността си и да не се налага да разчитате на подобни технически средства.

  • Лимитира размера на депозитите
  • Задържате пълен контрол над акаунта
  • Може да премахнете лимита по всяко време
  • Имате възможност да играете, когато поискате

Какви други видове лимити съществуват в Бетано България?

Налични са още два начина, по които да се отстраним от вредния за нас навик, макар и временно. Идеята е да си вземем отдих, за да може да премислим нещата и да се завърнем в играта по-хладнокръвни и евентуално с по-добра стратегия за действие.

Ето и останалите две форми на лимит:

  • Лимит на прекараното време в сайта
  • Самоизключване

Ограничение върху прекараното време в сайта

Разбира се, има и по-лек вариант за действие от този да ограничим депозитите си. При този метод от вас зависи да изискате от Бетано бг да не ви дава достъп до платформата си след едно определено време. Например, може да заявите, че на ден ще имате достъп до сайта на компанията за максимум 1 час, а след това ще бъдете изхвърлян. Това също е донякъде ефективен метод, но пък трябва да можете отлично да изчислявате времето си, за да не изпуснете някоя добра възможност.

Активацията тук отново зависи от вас и не минава през одобрение от страна на Betano.bg. През горепосочената секция „Моят акаунт“ ще намерите другите опции за промени в настройките, една от които е именно и тази.

Самоизключването

При този последен метод трябва да подадете молба до Betano BG, за да получите разрешение. Единствено тук трябва да минете през дългата и донякъде тромава процедура, изисквана от отдела за връзка с клиентите. За подобно изискване има обаче известно основание. При поемането на този ход вие на практика изтривате своя акаунт в рамките на платформата за определено от вас време.

Тази мярка е доста крайна и потенциално индикира за сериозна хазартна зависимост, която не може да се реши по друг начин. При това положение трябва да пишете на съпорта, който да ви проведе през някои въпроси около състоянието ви. Накрая ще се наложи да изберете за какъв срок искате да се самоизключите, като периодът може да достигне дори до няколко години. От тази гледна точка е редно да действате внимателно и премислено, за да не допуснете фатална грешка.


Може ли да премахна лимита на Betano акаунт?

С изключение на самоизключването, което само по себе си изтича автоматично, другите два лимита може да бъдат премахнати лично от вас. Изборът за точния момент е изцяло ваш, така че не трябва да чакате покана. Единствено Betano.bg предвижда, че трябва да изчакате два дена, преди да премахнете направените ограничения. Все пак, това е относително доста приемлив срок.


Заключение

Betano BG не прави изключение от всички други бетинг оператори, които получават лиценз за дейност на българска територия. Компанията е предвидила няколко възможности за налагане на лимита на профилите ви, ако усетите подобна нужда. Особено популярно е ограничаването на депозитите. Така се гарантира, че компанията и съответно държавата се грижи за вашето психическо състояние. Подобни практики са важни за спечелване на доверието на потребителите.


Често задавани въпроси

Мога ли веднага да премахна лимит в Бетано?

Компанията предвижда двудневен срок, преди да имате възможност да премахнете наложените лимити.

Трябва ли Betano да ми даде разрешение за налагане на ограничение?

Това трябва да се случи единствено, ако желаете да използвате опцията за „самоизключване“.

Помагат ли ограниченията, наложени на Бетано акаунт?

Те не са гаранция за решаване на проблема, но определено може да ви дадат възможност да преосмислите действията си.

Каква е минималната сума, до която да се наложи лимит?

Тя е на стойност 10 лева, тъй като по-малка сума не може да бъде депозирана по принцип.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност