Какво са Betano Мисии?

Betano Мисии

В света на хазартните компании клиентите се впечатляват не само от високите ставки и богатото портфолио от събития, но и от наличието на разнообразни допълнителни оферти. Betano вече от няколко месеца насам показва на българския любител на залаганията, че е приготвил изненади, каквито не може да се намерят при повечето конкуренти. Една от най-иновативните оферти е Бетано Мисии, които крият много възможности за разнообразни награди. В следващите редове ще погледнем какво представлява тази услуга и защо си заслужава.

Към Betano Мисии


Какво представлява офертата Betano Мисии?

Betano Бонус Мисии

Мисиите на Бетано най-общо може да бъдат описани като редовни бонусни предложения, за което обичайно се очаква някаква парична активност от ваша страна. Компанията предлага подобни предизвикателства общо взето всяка седмица, в зависимост от това дали има и по-големи спортни събития. Идеята е, че ако приемете условията на участие, ще може се възползвате от даден бонус. При изпълнение на всяка част от „мисията“ полето за напредък ще се запълва още малко. Накрая, при изпълнение на всички задания, ще може да се похвалите със специално избрана от бранда награда.


Какъв тип предложения фигурират в Бетано Мисии?

Тези оферти се различават за всеки клиенти на Betano.bg в зависимост от това, което покажете като афинитет в залаганията си. От тази гледна точка компанията прави цялостен анализ на вашите хазартни навици, за да подбере най-подходящите условия, за да приберете бонус.

Например, може да залагате редовно на футболни дуели и то на определен вид селекции. По този начин Бетано България ще си направи изводите, че може да бъдете привлечен именно чрез бонус, който да е обвързан с направата на сходен тип залог за дадено мероприятие. Целта е офертата да е строго индивидуализирана за всеки потребител.


Има ли условия, за да се възползвам от Betano BG Мисии?

Разбира се, без регистрация в сайта на Betano нищо от гореописаното не би било възможно. Все пак, операторът поставя и някои други условия. Въпреки че няма истинско изискване да сте лоялен клиент, за да получите предложение за изпълнение на мисия трябва да сте прекарали известно време като клиент. Това се дължи факта, че брандът трябва да опознае хазартните ви навици, за да избере най-правилните видове залози за вас.

Не на последно място, важно е да сте сравнително активни в играта си. Бетано БГ не поставя конкретни изисквания за развъртяна сума или брой уредени залози, но за може да разбере повече за хазартните ви наклонности е необходимо да разполага и с определена база данни от информация.

 • Регистрация в Betano
 • Известен период като клиент
 • Определено ниво на активност

Къде се намира офертата Бетано Мисии?

Трябва да насочите поглед в дясната част на своя екран, в който са подредени всички различни оферти на Betano, включително и мисиите. Разбира се, ако нямате акаунт, ще можете само да видите общите условия за предложението. Ако пък сте регистриран клиент, то предложението за участие в мисия ще ви бъде пращано по имейл и като съобщение в рамките на „Моят акаунт“.


Правила за Бетано Мисии

Компанията е описала сравнително подробно какво се изисква от вас, за да изпълните успешно всяка Betano мисия. На първо място, по време на изпълнението на всяка стъпка, трябва да забравите за опцията Кеш Аут. При използването ѝ веднага ще бъде анулирана мисията, съответно ще си останете само с уредения залог.

На следващо място, Betano.bg изисква всички стъпки от една мисия да са изпълнени успешно, което се подразбира. Има и няколко условия, които са като застраховка за бранда. Така, Бетано България обявява, че запазва право да отмени всяка мисия поради технически проблем или дриг подобен.

Отделно, всеки клиент научава предварително каква би била наградата му при изпълнение на мисиите. Това е пряко свързано и с факта, че няма никаква задължителност в използването на това предложения – всичко е във ваши ръце.

 • Не може да се ползва Кеш Аут
 • Всички стъпки трябва да са изпълнени
 • Предварително се знае каква е наградата
 • Участието не е задължително

Плюсове и минуси на Betano Мисии

 • Предимства
 • Ежеседмични мисии
 • Интересни бонуси
 • Индивидуално подбрани награди
 • Недостатъци
 • Ограничение над някои от функциите

Мнение за Бетано Мисии

Офертата е доста различна от тази, която може да срещнете в други хазартни сайтове, но същевременно има и някои прилики при изпълнение на индивидуалните стъпки. При всички положения обаче Betano се е постарал да направи своите мисии интересни и достъпни за всички клиенти. А при правилно изпълнение ви чакат редица интересни награди.


Често задавани въпроси

Всеки ли може да получи Бетано мисии?

Betano предвижда, че в зависимост от активността на клиентите всеки може да бъде одобрен мисиите.

Кога е налично предложението Betano Мисии?

Обичайно компанията създава мисиите си на база на интересните събития от седмицата в спорта.

За всякакви спортове ли се отнасят Бетано БГ Мисии?

На този етап те са основно посветени на света на футбола, но зависи и от активността ви.

Към кого да се обърна, ако не бива зачетена дадена Мисия?

При технически проблем трябва да се обърнете максимално скоро към отдела за връзка с клиентите на Betano.bg.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност