Какво представлява Betano Ментор за Залози?

Betano Ментор за Залози

Играта на спортни залози обичайно предполага, че всеки потребител трябва сам да изгражда своята стратегия, съответно да подбира подходящите събития от деня и седмицата. С оглед на модерния пакет от оферти на някои бетинг брандове обаче това далеч не е задължително. Betano предлага една почти изцяло непозната оферта за българския пазар – Ментор за Залози. Както подсказва името, тя е направена, за да ви спести част от мисловния процес по подбор на правилните мачове. В следващите редове ще обясним как се случва този номер.

Към Betano Ментор за Залози


Какво е Betano Ментор за залози?

Betano Функция Ментор за Залози

По своята същност, както казахме, това е автоматизиран механизъм, изграден от Бетано, който съчинява прави колонки вместо вас. Както добре знаем, в дадени дни от годината има толкова много дуели от различните спортове, че е много възможно да изпуснем някои фамозни възможности, втренчвайки се само в определен кръг от двубои. Е, с тази функционалност компанията се грижи именно за това да ви даде различен поглед над нещата, с помощта на механичен генератор.


Къде да открия Бетано Ментор за залози?

При влизане на основната страница на Betano.bg трябва да погледнете веднага в десния ъгъл на екрана си. Под секция „Моите залози“ непосредствено е позиционирана и офертата Ментор за залози. Местоположението е много стратегически подбрано, като всичко е позиционирано достатъчно видимо, но без да е прекалено натрапчиво. Оттам насетне остава да прецените дали ви блазни да опитате по този начин своя късмет.


На какъв принцип е изграден Betano.bg Ментор за залози?

Бетано България Ментор за залози е изграден на принципа на генератора на случайни числа. Това е добре позната система за редовните хазартни почитатели, особено когато се сетим за ротативките в казиното, както и за секция виртуални спортове в спортната секция на сайта.

Идеята е, че избраните селекции се появяват на случаен принцип, като единствено трябва да оформят желания от вас коефициент. Разбира се, операторът не може да даде никакви гаранции за успех, но процента на печеливши фишове дава основание да пробваме.

 • Генератор на случайни числа
 • Приличен шанс за успех
 • Лична преценка за селекциите

Как се работи с Betano Ментор за залози?

След като сте фокусирали този раздел, трябва да конкретизирате пред сървърите на компанията двете условия, които са определящи. От една страна, се очаква да посочите с какъв бюджет желаете да се впуснете в това начинание. Ще видите 4 различни полета, които описват парични диапазони. Трябва да изберете един.

На следващо място, Betano изисква от вас да посочите и каква потенциална печалба очаквате от този залог. По този начин системата може да изчисли колко селекции са необходими, за да изградят съответната права колонка. Процесът не отнема много време, тъй като сметките се правят от компютър. Все пак, може да отнеме 1-2 минути.

Накрая, не е нужно безропотно да приемате предложенията, които ви биват предложени. Може да решите да не се доверите на целия ACCA залог, но пък да заимстване някои селекции. Компанията добавя един многозначителен щрих – кратка обосновка за всеки направен избор, за да сте сигурни, че няма нищо случайно.

 • Въвеждате сума за залог
 • Въвеждате желана печалба
 • Потвърждавате избраните селекции

За кои спортове дава селекции Бетано Ментор за залози?

Още при влизане в сайта и при взиране в офертата ще видите изобразена футболна топка. Освен това във всички примерни колонки са показани само разновидности от футболни мачове. Това може да ни подскаже, че Betano Ментор на залози е достъпен само и единствено за тези видове селекции.


Условия за използване на Betano Ментор за залози

За момента Бетано БГ не поставя никакви предварителни условия за клиентите, които искат да се възползват от офертата Ментор за залози. Разбира се, необходимо е да имате регистриран акаунт, съответно и необходимата сума по сметката си, която искате да заложите. Оттам насетне не трябва да се притеснявате дали сте нов, или лоялен клиент, като също така няма изисквания и за определено ниво на активност, което да сте проявили.


Плюсове и минуси на Бетано България Ментор за залози

 • Предимства
 • Компанията сама предлага опции
 • Висока възможна печалба
 • Пълният контрол е във Ваши ръце
 • Без квалифициращи условия
 • Недостатъци
 • Предлагат се рисковани селекции

Заключение

Betano.bg е извадил оферта, която е напълно нова за българския хазартен пазар, съответно не е налична при нито един конкурент. Така се предоставя възможност дори и за по-начинаещи играчи, без толкова наблюдения и информация, да опитат късмета си. Операторът може да се похвали с прилична възможност за печалба, което е достатъчно, за да накара някои ентусиасти да изпробват шанса си поне веднъж.


Често задавани въпроси

Каква е вероятността за печалба от Betano Ментор за залози?

Бетано предвижда, че в около 50% от случаите правите колонки са успешни, което е доста солиден шанс за успех.

От какви първенства предлага мачове Бетано Ментор за залози?

Може да срещнете дуели от всякакви първенства в Бетано Ментор за залози, включително и от не толкова популярни такива.

Има ли условия за използването на Betano Ментор за залози?

За момента брандът предвижда единствено наличието на регистриран акаунт и определена сума по сметката.

Задължително ли е да приемам селекциите в Betano Ментор за залози?

Възможно е единствено да заимствате някои от идеите, без в крайна сметка да се доверявате на целия фиш.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност