Залози за Fantasy футбол в Betano

Betano Fantasy

Истинските спортни мероприятия са само част от репертоара на всяка модерна хазартна компания в днешно време. Налага се букмейкърите да се приспособяват към променящите се социални интереси, предлагайки и нещо малко по-различни, по-виртуално. Betano не прави никакво изключение в това отношение. Компанията не само предлага различни ставки за виртуални и електронни спортове, но вече организира и залози за Fantasy футбол – една игра, която завладя умовете на всички запалянковци на този спорт. В следващите редове ще разгледаме как да се включите, както и за кои други спортове важи това предложение.

Към Betano Fantasy Футбол


Какво представя Fantasy футболът от Бетано?

Betano Секция Fantasy Футбол

Принципът е заимстван напълно от популярната играта Fantasy Football, която е с насоченост към Висшата лига, но има издание и за българската efbet Лига. Всеки състезател получава въображаем „бюджет“ за изграждането на мощна стартова 11-торка, пълна с истински футболисти. Разбира се, предвидена са и няколко резерви.

Принципът е заимстван напълно от популярната играта Fantasy Football, която е с насоченост към Висшата лига, но има издание и за българската efbet Лига. Всеки състезател получава въображаем „бюджет“ за изграждането на мощна стартова 11-торка, пълна с истински футболисти. Разбира се, предвидена са и няколко резерви.

 • Изграждане на футболен отбор
 • Виртуален бюджет за трансфери
 • Борба с други потребители

Къде е позициониран раздел Fantasy от Betano Bulgaria?

Betano е поставил тази секция на достатъчно видимо място, за да може всеки бързо да може да се ориентира. В горния ляв ъгъл може да намерите всички класически секции, включително „Спорт“, „Казино“, „На живо“, „Виртуални спортове“. На последно място в тази редица е именно Fantasy, в който се намират и други изненади, освен футболен турнир.


Как да взема участие в Бетано Фентъзи Футбол?

За начало, разбира се, трябва да имате регистриран профил в сайта на Betano BG. След това трябва да посетите гореспоменатия раздел Fantasy, където ще откриете и секцията за Fantasy футбол. Обичайно турнирите трябва да започнат преди началото на футболните първенства в Европа.

Бетано обаче подхожда по различен начин, като всеки кръг сам по себе си е отделен турнир, след който се разпределят печалби. По този начин имате възможност да играете много често, а рано или късно се очаква късметът да е на ваша страна. Регистрацията и изграждането на отбор е възможно само преди началото на първия мач от съответния кръг.

 • Да имате регистрация в Бетано
 • Да заплатите входна такса
 • Да изградите своя отбор и да чакате резултат

Колко е размерът на наградния фонд на Betano.bg Фентъзи Футбол?

Размерът на потенциалния награден фонд варира според различните фактори. Той не е определен от компанията, а по-скоро Бетано България предвижда, че фондът се изгражда на база на активността и броя участници. Операторът определя размерът на входната такса за всеки кръг и след това обявява за колко се борят всички участници.

Разбира се, както вече разбрахте, участието не е безплатно. Въпреки всичко, брандът предвижда, че стартовата такса не е в никакъв случай особено голяма, а крайната награда си заслужава. Победителят и двамата негови подгласници си поделят парите, така че си струва да опитате своя късмет.


Има ли други игра в раздел Betano Fantasy, освен за футбол?

Бетано е напълно наясно, че феновете на футбола не са единствените, които биха се възползвали от секцията за Fantasy игри. Затова в портфолиото са включени и серия други турнири, на база на различни реални и електронни спортове.

Освен футболът, място намират баскетболът и тенисът, които са другите два много популярни спортове за българския зрител. Феновете на бойните и моторните спортове ще могат да се отдадат на Формула 1 и ММА фентъзи надпревари.

Отчитаме и важното хрумване на Бетано БГ за съставяне на Fantasy лиги и за най-масовите електронни спортове. Няма как да не споменем надпреварите от League of Legends, към които ще има огромен интерес, тъй като залаганията в тази посока стават все по-разпространени у нас. Не бива да пропускаме и CS:GO, който се отличава с възможността да изкара най-агресивното, но и най-състезателното начало от всеки хазартен тип.

Ето и пълния списък със спортове за Fantasy раздела на Betano:

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Тенис
 • Ръгби
 • Хокей
 • ММА
 • Формула 1
 • eSports

Предимства и недостатъци на Betano Fantasy Футбол

 • Предимства
 • Ежеседмични надпревари
 • Апетитен награден фонд
 • Липсват условия за участие
 • Недостатъци
 • Плаща се такса за участие

Заключение за Fantasy лигите на Бетано

Betano продължава със своите иновации на всички нива, а прибавянето на Fantasy футбол, както и другите фентъзи спортове, е право в десетката. Стотици хиляди фенове на великата игра се включват в тази игра всяка година, като доста от тях играят и на пари. Сега вече те имат възможност да го правят и срещу напълно непознати съперници, използвайки платформата на Бетано България.


Често задавани въпроси:

Има ли Fantasy лиги за други спортове, освен футбол в Бетано?

Betano BG предвижда наличието на подобни надпревари за редица други спортове, включително и електронни такива.

Има ли такса за участие във Betano Fantasy футбол?

Компанията предвижда такса за всяко участие, която обаче не е прекалено висока.

Заслужава ли си наградния фонд за Бетано фентъзи футбол?

Наградният фонд за Бетано фентъзи футбол е съставен от всички такси за участие, така че той е доста солиден.

Може ли да участвам в Betano Fantasy футбол през мобилната версия?

Операторът осъзнава, че трябва да сте гъвкави, затова предвижда да може да вземете участие в Бетано Fantasy футбол и през вашите мобилни устройства.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност