Кеш аут от Betano – как се използва?

Betano кеш аут банер

При стъпването на нов букмейкър на българския хазартен пазар е много важно да се дадат достатъчно основания на клиентите, за да се присъединят. Това често е свързано с предлагането на екстравагантни и напълно непознати възможности за игра. Понякога обаче е важно за потребителите да намерят и опциите, които са им толкова добре познати и любими. Betano абсолютно осъзнава това и затова включва широка употреба на функцията Кеш аут, която може да спомогне в най-различни ситуации.

Към Betano Кеш Аут


Какво представлява функционалността Cash Out от Betano.bg?

Кеш аутът е още изключително добре познат като възможност за преждевременно затваряне на вашия залог. Идеята е напълно ясна – да не трябва да треперите до последния момент, за да вземете печалба от вашия залог. Разбира се, има и алтернативна възможност – прогнозата ви да не върви по план и да спасите своите средства, преди да бъдат изгубени.

Бетано България знае, че това е вид подсигуряване, което ще насърчи по-голяма активност и смелост от страна на всички залагащи. Все пак, далеч по-спокойно може да се поемат рискове, ако знаете, че във всеки момент може да изтеглите своя залог на минимална печалба или на приемлива загуба. А защо не и да се поздравите с голям успех, преди вашият фиш да е изгърмял?


Как да използвам офертата за кеш аут от Бетано? (стъпки)

Бетано кеш аут опция
 1. Влезте в своя Betano акаунт.
 2. Направете своя залог.
 3. Влезте в секция „Моите залози“.
 4. Вижте дали има опция „Кеш Аут“.
 5. Натиснете върху бутона Cash Out.
 6. Потвърдете решението си и вземете печалбата.

Разбира се, за да се възползвате от опцията за Кеш аут на първо време трябва да имате регистрация и да сте се логнали в своя Betano акаунт. След това трябва да направите съответен залог за спортно събитие, което ви допада и за което имате добра прогноза.

При направата на залог вече може да се отправите към секцията „Мои залози“, където той ще се визуализира. Под него се изписва сумата, която може да се изтегли към настоящия момент. Трябва да имате предвид, че букмейкърът може да блокира залаганията за съответно събитие по всяко време и така временно да ви лиши от възможност да изтеглите печалбата си.

След като видите възможност да затворите своя залог и решите, че моментът е подходящ, трябва единствено да натиснете два пъти върху Cash Out полето, за да потвърдите своето решение. Ако сторите това, в рамките на секунди ще ви бъдат начислени средствата в сметката ви.


За кои спортове е налична опцията Betano Cash Out?

Функционалността има максимално широко приложно поле в рамките на спортното портфолио на Бетано. Целта е ясна – почитателите на всички спортни дисциплини да останат напълно удовлетворени.

За всички събития от света на футбола, волейбола, тениса, баскетбола, хокея на лед, хандбала и редица други може да намерим възможност за затваряне на залог. Единствено по отношение на виртуалните спортове това не е възможно поради естеството на самото предложение.

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Моторни спортове
 • Хокей

Какви видове Кеш Аут са налични в сайта на Betano?

Всички опитни хазартни типове ще търсят с първия си поглед наличните видове кеш аут в рамките на сайта на Бетано България. Компанията може да се похвали с пълен Кеш аут, който е основополагащ за всеки любител на залозите. Именно чрез него може да изтеглите напълно наличността в настоящия момент, която ви се предлага от оператора.

Най-силният коз на бранда в това отношение обаче е предложение за автоматичен Cash Out. Не винаги ще имате възможност да следите минута по минута съответното спортно събитие, на което сте заложили. Това значи, че ще е по-удобно да нагласите паричния брояч на определена сума. Именно това ви дава и Betano.bg чрез автоматичния кеш аут. Вместо да чакате да ударите кота 100 лева, за да затворите залога си, вие може просто да заложите предварително това число, за да се отделите от следенето на събитията директно.

Бетано България все още може да помисли за добавяне на частичен кеш аут. Именно това е единственото, което липсва в рамките на сайта на Betano към този момент, когато става дума за затваряне на залог. Въпреки всичко, класическият пълен кеш аут е далеч по-предпочитан, така че това е достатъчно за почти всички клиенти на компанията.

 • Пълен Кеш Аут
 • Автоматичен Кеш Аут

Може ли да използвам Кеш Аут при игра на живо в Бетано?

Именно играта на живо понякога може да ни накара да искаме максимално бързо да затворим залога си с наличната печалба. Betano BG осигурява именно това, така че не трябва да се колебаете при играта на живо. Рискът може да бъде подкрепен с възможност за аварийно изтегляне на залога.


Налична ли опцията за Betano Cash Out през мобилната версия?

Отново, операторът разбира напълно необходимостта да сте мобилни и да имате възможност да използвате всички налични функционалности навсякъде, където и да се намирате. Това е случаят и с Betano Кеш Аут, който може да послужи, за да затворите своя залог във всеки един момент, независимо дали сте пред лаптоп, или пред своя смартфон.


Плюсове и минуси на Betano Cash Out

 • Предимства
 • Налична за всякакви спортове.
 • Има пълен Кеш Аут.
 • Има автоматичен Кеш Аут.
 • Недостатъци
 • Липса на частичен кеш аут.

Мнение и оценка

Betano със сигурност знае, че без наличието на кеш аут опция няма как да стигне особено далеч в своето развитие на българския пазар. Не е случайно, че тази компания бързо набира популярност, тъй като дори към нещо толкова елементарно като функционалността Кеш Аут операторът се е отнесъл с необходимото внимание. Включването на възможност за нагласяне на автоматичен Cash Out е черешката на тортата.


Често задавани въпроси

Има ли наличен автоматичен Кеш Аут в Betano?

Компанията ще зарадва всички клиенти с новината, че опцията за автоматичен кешаут е налична.

За всички спортове ли важи Cash out функцията от Бетано?

Кеш Аут не е наличен единствено за виртуални спортове, поради техния характер.

Може ли да използвам Кеш Аут по време на игра на живо?

Betano BG предвижда, че всеки клиент има възможност да използва функцията от всяко място, на което е.

Има ли условия за използване на Betano Cash Out?

Единствено е необходимо да сте се логнали и да има сума, която да изтеглите по съответния фиш.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност