Залагания на баскетбол в Бетано БГ

Betano баскетболни залози

Баскетболът винаги е важна част от портфолиото на всяка голяма хазартна компания. Феновете на този спорт не са малко и в България, въпреки че у нас нивото не е много високо. Въпреки това, ентусиастите на тема НБА изобщо бе липсват, а това подтиква компании като Бетано БГ да предвиди максимално широк набор от залагания на баскетбол. Това включва и някои интересни функционалности и оферти, за които ще говорим в детайл в следващите абзаци.

Към Баскетболни Залози Betano


На кои баскетболни турнири мога да залагам в Betano?

Betano онлайн залози на баскетбол

Както вече споменахме, няма как никои бетинг оператор да мине, без да предостави максимално всеобхватно покритие на мачовете от най-силната баскетболна лига в света – НБА. Бетано се стреми винаги да измисля интересни оферти в зависимост от стадия, на който се намира сезона в САЩ, а това допълнително подтиква клиентите към активност.

Европейският континент обаче не е оставен на заден план. Всички дуели от груповата фаза и елиминациите на международните клубни турнири Евролига и Шампионска Лига са налични. Интересът към тях също не е малък, тъй като това е каймакът на баскетбола в Европа.

Местните първенства също са извоювали своето важно място в баскетболния раздел на Betano.bg. Става дума за някои големи шампионати като испанския, френския, гръцкия, италианския и редица други. Специално място е отредено и на Българската Национална баскетболна лига. Разбира се, родните хазартни играчи далеч не са толкова заинтересовани от родните дуели.

Завършваме обзора на портфолиото, споменавайки традиционните национални баксетболни форуми. Бетано България покрива всички мачове от Световни, Европейски и Олимпийски игри, включително и квалификационните турнири на всеки континент.

Ето и списък с всички турнири:

 • НБА
 • Евролига
 • Шампионска Лига
 • Българската НБЛ
 • Европейски клубни шампионати
 • Световни първенства
 • Европейски първенства
 • Олимпиади

Кои пазари за баскетбол са налични в Betano BG?

Традиционно, Betano иска да подсигури максимално много възможни селекции за игра за своите потребители. Започваме с класическите залози за краен изход, които обаче не винаги предоставят толкова добри коефициенти. Както се казва, голямата игра в секция баскетбол е другаде.

По-интересните пазари са специфичните за тема баскетбол. Тук говорим за залагания за брой точки, брой фаулове, брой асистенции, брой тройки и много други селекции, които са строго характерни именно за тази атлетична игра.

В допълнение, място в сайта на Бетано България имат и индивидуалните залози. Особено важни са те по време на дербитата от НБА, тъй като именно там се събират най-добрите баскетболисти в света – Леброн Джеймс, Стеф Къри, Джеймс Хардън и много други. А да залагаш за техни постижения обичайно означава и доста лесни пари.

Дългосрочните залози не са за подценяване и тук. Betano.bg ги е обозначил като специални такива, въпреки че те са познати на всеки опитен хазартен тип. Залози за шампион в НБА, шампион в Евролигата, както и за победител в международните състезания като европейски и световни първенства е черешката на тортата. Разбира се, тези залози са само за търпеливите сред вас.

 • Краен изход
 • Специфични пазари
 • Индивидуални залози
 • Дългосрочни селекции

Какви функционалности и оферти за баскетбол предоставя Бетано?

Многообразието от събития и пазари не струва нищо, ако на потребителите не се предостави и куп функционалности, които да подсладят сделката. Betano се е постарал в това отношение, а всичко започва с функцията Cash Out. Безспорно всеки клиент предпочита да може да си затвори залога предварително, ако обстоятелствата са подходящи.

Прякото предаване също подпомага за набиране на допълнителен интерес към секция „Баскетбол“ в Бетано БГ. Особено привлекателна е възможността да се гледат дуели от НБА, въпреки че не всички са налични поради авторски права. От друга страна, в платформата може да намерите и сблъсъците в Европа, както и на международните състезания.

Преминаваме към повишените залози, които са още една много апетитна оферта. Говорим конкретно за опцията 0% марж, според която получавате по-добри коефициенти за дадени баскетболни срещи от деня. Тук всички зависи от волята на Betano Bg, който да избере за кои дуели ще се отнася това.

За някои може да има обаче и сериозна липса. Както добре знаем, Bet Builder на този етап може да се гради само за футболни срещи, което би разочаровало някои баскетболни експерти. Това е насока, в която да се помисли по-подробно.

На последно място, но не и като значимост, може да подчертаем, че Betano се е постарал да внедри в портфолиото си и някои бонуси за най-големите събития от света на баскетбола. Това включва и бонуси без депозит, както и такива, които изискват предварителна инвестиция.

 • Кеш Аут
 • Пряко излъчване
 • 0% марж
 • Live залагания
 • Бонуси за събития

Секцията за Live залагания на Betano за баскетбол

Betano залози на баскетбол на живо

Това е функционалност, която сама по себе си заслужава индивидуално място в рамките на тази статия. Пазарите в реално време за баскетбол дори се увеличават, тъй като може да залагате конкретно на развоя на събитията в конкретни четвъртини от мача. Освен това, по този начин Бетано България ви дава шанс да се запознаете по-добре с обстановката на паркета.

В тази секция ще намерите статистически данни от компанията. Освен движението на резултата ще ви се визуализира и графика на игралното поле, за да виждате как се движи играта. Betano.bg предоставя и процентови разбивки на стрелбата за две и три точки на тимовете, както и от наказателната линия. Разбира се, тук ще намерите и бутонче за пряко излъчване.

Въпреки че офертата за 0% марж не намира приложение тук, за повечето играчи по-важното е, че Кеш Аут може да се заяви по всяко време, независимо дали сме заложили на живо, или преди съответния мач.


Плюсове и минуси на секция Баскетбол на Betano

 • Предимства
 • Обширно портфолио от опции
 • Богат избор от пазари
 • Разнообразни функционалности
 • Уредена Live секция
 • Бонуси за конкретни събития
 • Недостатъци
 • Липса на функцията Bet Builder

Мнение и оценка

Със сигурност Betano се е справил много добре в това да осигури на залагащите любители на баскетбола страхотна плеада от опции. Всеки може да намери желания от него залог, а в краен случай може да поиска за такъв чрез офертата „Поискай залог“. За феновете на забивките също така е налично и пряко предаване, което да осигури мобилност и възможност за наблюдаване на мероприятията от различни точки.


Често задавани въпроси

Предлага ли Betano бонуси без депозит за секция „Баскетбол“?

Бетано предлага различни видове бонуси, включително и такива без депозит за мачовете от баскетболните първенства.

Може ли да поискам залог за баскетболен дуел в Betano BG?

Бетано България гарантира, че може да поискате залог за баскетбол както преди събитието, така и при неговото започване.

Има ли автоматичен Кеш Аут за баскетбол в Бетано?

На този етап компанията предлага единствено конвеционалния вариант за затваряне на залога.

Всички ли баскетболни срещи се предават пряко в Бетано България?

Live излъчването важи само за определени двубои, за които компанията има авторски права.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност