Live Streaming на спорт в Alpha Win

Алфауин пряко предаване

Alpha Win е един от новите български хазартни оператори. Компанията действа отскоро на родния пазар, получавайки нужния лиценз от страна на Националната агенция по приходите. Букмейкърът тепърва ще прави крачки напред в своето развитие, но е похвално, че от самото си начало той предлага някои интересни и полезни функционалности на потребителите си.

Възможността за пряко предаване (live streaming) е функция, която любителите на спортните залози търсят все по-осезаемо при различните оператори. Тя ни позволява да наблюдаваме в реално време картина от събития в различни спортове. При всяка бетинг компания лайв стрийминг потенциалът е различен – някои излъчват повече, а други – по-малко. Да не забравяме, че това е обвързано със сериозна финансова инвестиция, имайки предвид, че правата за пряко предаване на спорт не са никак евтини. В следващите редове ще ви запознаем с опцията за пряко предаване в Alphawin, която е достъпна за редица спортове.


Какво представлява прякото предаване на спортни събития в Алфа Уин?

Функционалността за live streaming в alphawin.bg не се различава особено много от повечето други букмейкъри. Стига прякото предаване да е налично за дадено събитие, пред вас ще се открие прозорец, където можете в реално време да наблюдавате случващото се. Ако излъчване с картина не е налично, тогава можете да се възползвате от функцията “Виртуално поле” – там случващото ще бъде представено под формата на анимация.

Към Алфауин пряко предаване


За кои спортове се предлага лайв стрийминг в Alpha Win Bg?

Българският оператор все още работи по подобряване на своята live streaming услуга, но въпреки това при немалко спортове вече се предлага подобна възможност. Сред тях можем да отличим:

  • Футбол
  • Хокей на лед
  • Волейбол
  • Хандбал
  • Баскетбол
  • Тенис на маса
  • Снукър
  • Други
  • ESports

Предполагаме, че в бъдеще броят на наличните за пряко предаване спортове и събития ще се увеличи. Все пак не бива да забравяме, че този хазартен бранд оперира от сравнително малко време на пазара, поради което е напълно нормално да се развива поетапно.


Какво е “Виртуално поле” или интерактивната анимация на Алфауин?

Вече споменахме, че в Alpha Win Online можете да откриете функционалността “Виртуално поле”, когато разглеждате някое събитие на живо. То може да бъде полезно в случаите, когато не се предлага пряко излъчване с картина, но вие все пак имате желание да проследите какво точно се случва.

Тук трябва да споменем, че тази функционалност предлага на потребителите и важна информация от статистически тип. Ако говорим за футбол, например, тогава бързо ще можете да научите кой отбор колко ъглови удари е изпълнил, колко картона са раздадени и дори какъв е моментният шанс даден тим да спечели, изчислено в проценти.

Любопитен факт е, че функцията “Виртуално поле” може да се използва от всеки един посетител на сайта на Alpha Win, дори и да не е регистриран такъв.


Какви са условията, за да гледам спорт на живо с картина в сайта на Алфа Уин?

Alphawin live streaming

Условията да се възползвате от live streaming в платформата на Alphawin не се различават особено много от тези на останалите оператори. Преди всичко останало, трябва да разполагате с регистрация в платформата на букмейкъра и да сте влезли в своя акаунт. Следващата стъпка е да имате някакви депозирани средства в сметката си, за да можете да се възползвате от наличните преки излъчвания на спортни събития.

Тук стигаме и до една интересна подробност, свързана с преките излъчвания в алфа уин бг. Дори и да не сте клиент на оператора, ако активирате прозореца за пряко предаване, вие ще можете да гледате събитие, избрано от букмейкъра за подобен тип посетители на сайта. Много често така се предава съдържание от света на електронните спортове.


Заключение

Можете да бъдете сигурни, че ръководството на AlphaWin добре осъзнава колко важно е прякото излъчване при съвременните хазартни оператори. Би трябвало да очакваме в бъдеще тази млада компания единствено да усъвършенства услугата си в тази насока. Тя със сигурност не е перфектна към настоящия момент, но от друга страна това дава доста предпоставки за подобрение.

Посетете Alphawin


Често задавани въпроси (FAQ)

Всички спортни събития ли се излъчват с картина в АлфаУин?

Уви, отговорът е “не”. Отваряйки секция “На живо”, вие можете да видите за кои срещи се предлага пряко предаване.

Трябва ли да имам пари в сметката си, за да се възползвам от лайв стрийминг?

Да, Алфа Уин изисква да имате някакъв баланс в акаунта си, за да можете да гледате на живо. Това не важи за събитията, които операторът избира да излъчи свободно.

Какво представлява анимацията “Виртуално поле”?

Ако при дадено спортно събитие няма излъчване с картина, тази функция ви позволява да следите какво се случва чрез анимация и статистика.

Защо функцията за лайв стрийминг е толкова популярна в АлфаУин?

Следенето на дадено спортно събитие с картина може да бъде полезно, тъй като по този начин залагащите добиват най-добра представа какво се случва на терена/игрището.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност