Залози на живо в Alphawin

Alphawin на живо

Залозите в реално време или т.нар. залози на живо са ключова част от платформата на всеки един букмейкър. Все по-голям става броят на потребителите, които предпочитат да правят своите предвиждания именно по този начин. Причина за това не е само по-голямата тръпка, но и множеството допълнителни възможности, които се откриват пред тях.

Операторът Alphawin съвсем наскоро навлезе на родния пазар. Макар и да функционира от сравнително малко време, брандът полага всички усилия, за да бъде конкурентен дори на най-големите имена в бранша. Поради това не бива да оставате изненадани, че залозите на живо са важна част от неговата структура в секция “Спорт”.


Залози на живо в Alpha Win – къде да ги открием?

Alpha win залози на тенис

Отваряйки началната страница на Алфа Уин, можете съвсем бързо да се ориентирате къде се намира секцията за залози в реално време на оператора. Насочвайки поглед към хоризонталното меню в горната част на сайта, ще забележите поленцето “На живо”. Достатъчно е да кликнете веднъж на него, за да се отвори въпросната секция пред вас.

Изчаквайки няколко секунди, цялата секция със залози на живо на АлфаУин ще се отвори пред вас. Ще забележите нова хоризонтална лента, където са поместени спортовете, при които за конкретния момент се предлагат залози в реално време. Скролвайки малко по-надолу, ще видите и конкретните събития, при които можете да направите предвиждане още сега.

Изписан е резултатът за момента, като са показани някои от основните пазари. Отново един клик е достатъчен, за да видите и останалите пазари – все възможности, които бихте могли да използвате в рамките на следващите няколко секунди.

Избирайки даден пазар, той ще бъде добавен във вашия електронен фиш. От тук нататък, следващата стъпка е да изберете размер на залога си и да го активирате. Имайте обаче предвид, че при live залозите пазари и коефициенти могат да се променят изключително бързо – в рамките на секунди. Бъдете възможно най-бързи, за да избегнете подобен проблем.

Към Алфауин залози на живо


На кои спортове можем да залагаме на живо в Alpha Win bg?

В зависимост от това кое време на годината е, можем да залагаме в реално време на различни спортове и конкретни техни първенства/турнири. Надали ще ви изненадаме, че най-често се регистрират залози на живо в Alphawin на спортове като:

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Тенис
 • Волейбол
 • Хокей на лед
 • Американски футбол
 • Ръгби
 • eSports

В последно време изключително популярни стават залозите на електронни спортове (eSports), най-вече заради развитието на индустрията и увеличаващият се интерес към гейминга като цяло. Този сегмент е наличен и в Alpha Win, като можете да бъдете спокойни, че няма проблем да се възползвате от подобна възможност.

Ако планирате да правите залози в реално време, съветваме ви да бъдете максимално внимателни относно началния час на конкретното събитие. Често може да се случи да се объркате, а това означава, че ще пропуснете своя шанс да играете.


На какви пазари можем да играем на живо в Алфауин?

Алфауин мачове на живо

Разбира се, спецификата на наличните пазари за лайв залози в Alphawin зависи от конкретния спорт.

При футбол, например, можем да изпробваме късмета си на следните пазари:

 • Краен победител
 • Двоен шанс
 • Кой отбор ще вкара следващ гол
 • Двата отбора да отбележат гол
 • Следващ голмайстор
 • Равенство няма залог
 • Хендикап
 • Четно/нечетно
 • Общ брой голове
 • Първи гол

Ако смятате да играете при баскетболна среща, тогава някои от пазарите на живо биха изглеждали така:

 • Краен победител
 • Хендикап
 • Домакин общ брой
 • Гост общ брой
 • Общ брой
 • Първи кош
 • Резултат в четвърт
 • Четно / Нечетно за четвърт

Както вече се досещате, при всеки спорт опциите са различни. Това ви дава възможност да експериментирате и да изпробвате всякакви идеи, намирайки правилния подход. Можем обаче да ви посъветваме да бъдете внимателни, защото при игра на живо често можем да се увлечем и да направим повече залози от първоначално планираното. Другият ни съвет е да четете внимателно правилата на бонусите в Alphawin, защото някои от пазарите не се зачитат при разиграването на промо средствата.


Залози на живо през мобилно устройство в Alpha Win

Alphawin мобилни залози на живо

В платформата на alphawin bg няма никакъв проблем да играем в реално време и от своя смартфон, което е често срещана практика в днешно време. Технологиите вече ни позволяват удобства, които преди време не са били налични и това е страхотно.

Новият български оператор все още не е разработил собствено приложение за iOS или Android, но без никакви проблеми бихте могли да използвате мобилната версия на сайта. Достатъчно е да го заредите в браузъра, който използвате на телефона си, а след това да влезете в акаунта си. От тук нататък всичко се случва бързо и лесно.


Какво е кеш аут и как да го използваме при залози на живо?

Кеш аут е една от функциите, които залагащите на спорт използват най-често при игра на живо. Обяснено най-просто, този полезен инструмент позволява на залагащите да затворят преждевременно своето предвиждане, без да е нужно да изчакват неговия край. По този начин те могат да се “застраховат” от евентуален неуспех, прибирайки определена печалба или намалявайки загубата си. В повечето случаи потребителите прибягват до кеш аут в ситуация, в която изпитват сериозни опасения, че направеният от тях залог няма да се окаже успешен.

Alphawin е сред хазартните оператори, които също предлагат възможност за кеш аут на своите клиенти. Функцията можете да използвате както на единични залози, така и на множествени. Съветваме ви да не я подценявате, защото в определени случаи би могла да бъде наистина полезна.

Тук е моментът да споменем, че алфауин е един от букмейкърите, които позволяват и правенето на частичен кешаут. Това е ситуация, при която можете да направите кеш аут на част от залога си, докато останалата остане активна. Операторът обаче е посочил, че кеш аут не може да бъде използван при залози с коефициент над 30, както и при “Алфа коефициенти” или “Създай залог”.


Заключение

Както всеки друг уважаващ себе си оператор, борещ се за голям пазарен дял, Alpha Win bg ни позволява да правим своите залози в реално време – както от компютър, така и от мобилно устройство. Тръпката тук е значително по-голяма, което е основна причина доста потребители да предпочитат лайв залозите. Това, разбира се, не е единственият позитив в случая – играта в реално време предоставя възможности, които стандартните предвиждания не предлагат.

Заложете на живо в Alphawin


Често задавани въпроси

Мога ли да гледам спортни събития на живо в Alphawin?

Алфауин все още предлага възможност за лайв стрийм единствено на ограничен брой спортове.

Какъв тип залози мога да правя в реално време в alpha win?

При новия български оператор можете да правите предвиждания на живо от всякакъв тип и пазари.

Мога ли да правя множествени залози на живо?

Да, няма никакъв проблем да направите повече от едно предвиждане в реално време.

Налична е функция за кеш аут в Алфауин?

Да, подобна функция е налична при залозите на живо при този букмейкър.

Как да разбера кои събития са налични за игра на живо в конкретен момент?

Достатъчно е да отворите секцията “На живо” в сайта на alpha win bg, за да видите на кои събития можете да заложите още сега.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност