Залози на виртуални спортове в Alphawin

Alphawin Виртуални спортове

Съвременните букмейкъри на спортни залози представят все по-различни начини за игра на своите потребители. Това е напълно нормално – напредъкът на технологиите открива свежи хоризонти и пред бетинг компаниите. Така на пазара се появяват нови функционалности, които грабват вниманието ни и още повече засилват интереса ни към залозите.

Едно от тези нововъведения са т.нар. виртуални спортове, които вече намират място в секция “Спорт” на почти всеки по-голям хазартен оператор. Подобно предложение откриваме и в каталога на новия български букмейкър Alpha Win, който отскоро оперира на пазара и тепърва ще бележи напредък в развитието си.

Истината е, че не всички любители на залозите си падат по виртуалните спортове, но те все пак имат немалко подръжници. Има достатъчно причини за това, а какво точно представляват, нека обсъдим в следващите редове.

Към Алфауин Виртуални


Какво представляват виртуалните спортове?

Представени под формата на кратка анимация, виртуалните спортове са своеобразна симулация на реални дисциплини като футбол, баскетбол, тенис на маса, конни надбягвания и т.н. Пред вас ще се отвори екран, а на него ще видите анимация, подобна на видео игра.

Макар и случващото се да не е реално, вие можете да направите своите залози, сякаш го правите на истински спорт. Имаме различни пазари със съответните коефициенти и т.н. Когато си набележите определен залог, който искате да направите, достатъчно е да го добавите в своя електронен фиш.

Една от големите разлики с истински събития от съответния спорт е времетраенето. Ако един реален футболен мач продължава 90 минути, то при виртуалните спортове всичко се случва в рамките на няколко минутки. Това позволява на потребителите да проследят доста повече “мачове” в рамките на час и съответно да залагат на тях.


Какви виртуални спортове можем да открием в Алфауин?

В Алфа Уин можем да намерим няколко различни виртуални спорта, които очакват нашите предвиждания. Отваряйки секция “Спорт”, насочете поглед към хоризонталното меню в горната част на екрана и кликнете на “Виртуални”. Тогава пред вас ще се отвори цялата секция за виртуални спортове, а вие ще се ориентирате какви възможности се предлагат към конкретния момент.

На този етап алфа уин бг предлага залози за следните виртуални спортове:

 • Футбол
 • Надбягвания с кучета
 • Баскетбол
 • Моторни спортове
 • Тенис
 • Конни надбягвания
 • Бейзбол
 • Тенис на маса
Залози на виртуални спортове в Alphawin

Както може да се очаква, футболът е с най-силно присъствие сред виртуалните спортове в AlphaWin. Там можете да го откриете под формата на различни първенства и турнири. В това число:

 • Английска лига
 • Бундеслига
 • Шампионска лига
 • Световна купа
 • Европейска купа
 • Футболна лига

Тук има някои интересни детайли. По отношение на немската Бундеслига, например, Алфауин разполага с лиценз да използва истинските имена на отбори и футболисти. При други турнири обаче това не е така, а тимове и състезатели могат да бъдат с фиктивни наименования, които не отговарят на действителността.


Какви залози можем да направим на виртуални спортове?

Подобно на реалните спортове, виртуалните такива предоставят възможност за осъществяване на различни типове залози. Разбира се, те зависят от вида спорт, който сте избрали – пазарите за футбол са коренно различни от тези за конни надбягвания, както можете да предположите.

Следва обаче да знаете, че въпреки спецификата на виртуалните спортове, при които събитията си фиктивни и не съществуват в реалния живот, разнообразието от пазари за залагане е налице. Ако хвърлим поглед към футбола, например, там ще видим множество пазари от типа:

 • Краен резултат
 • Първи гол
 • Двоен шанс
 • Хендикап
 • Общ брой
 • Полувреме/краен резултат
 • И двата отбора да отбележат
 • Точен брой голове
 • Равенство няма залог
 • Нечетно/четно

Любителите на спортни залози винаги се интересуват от коефициентите и дали те са достатъчно добри. В случая можем да посочим, че при виртуалните спортове ставките са напълно конкурентни на традиционните дисциплини и няма да останете разочаровани в това отношение.

Един от позитивите е, че тук различните събития просто не спират и следват едно след друго. Това позволява на играчите да прекарат колкото време пожелаят в играта си, което е особено приятно в случаите, когато няма нищо подходящо на сайта в конкретния момент.


Залози на виртуални спортове в АлфаУин от мобилни устройства

Мобилни залози на виртуални спортове в Alphawin

Излишно е да казваме, че няма никакъв проблем да залагате на виртуални спортове и чрез mobile версията на AlphaWin. Тази секция в сайта на букмейкъра не се различава от останалите, поради което играта от телефон или таблет не представлява никакъв проблем. Операторът все още не е разработил собствено приложение, но мобилната версия на сайта му работи без никакви проблеми за потребителите. Просто отворете сайта на Алфа Уин и сте готови да играете директно от мобилния си браузър, без значение каква операционна система използвате.


Можем ли да открием специални бонуси за виртуални спортове?

Виртуалните спортове печелят все повече фенове сред хазартните любители, но поне на този в списъка с Alphawin бонуси няма специални промо оферти за тази секция от платформата си. Не е изключено това да се случи в бъдеще. Напълно възможно е обаче разиграването на определен бонус да е възможно и чрез виртуалните спортове. Препоръчваме ви да прочетете внимателно условията на дадена оферта и да видите дали случаят не е точно такъв. Във всеки един момент можете да отправите запитване и към съпорт отдела на оператора.


Заключение

Виртуалните спортове са едно любопитно предложение, което вече откриваме при почти всеки един хазартен оператор. Определено не всеки харесва концепцията им, но за немалко потребители те са един удобен начин да се играе – всяко събитие протича в рамките на броени минути, което ни дава възможност да направим множество различни залози. Нашият съвет е да изпробвате виртуалните спортове в Alphawin и да прецените сами дали си струва да им обърнете повече внимание в бъдеще. Не е изключено да ви харесат.

Заложете на виртуален спорт


Често задавани въпроси (FAQ)

Наличен ли е кеш аут при игра на виртуални спортове в алфа уин бг?

Не, използването на кеш аут в случая не е възможно.

Има ли различни микропазари при виртуални спортове?

Да, при този тип залози можете да разчитате на наличие на микропазари.

Коя е най-добрата стратегия за игра на виртуални спортове?

Може да се каже, че поради фиктивността на играчи и отбори, тук всичко протича на хазартен принцип. Бъдете внимателни, когато залагате.

Мога ли да създам собствен залог за виртуални в Alphawin?

Не, букмейкърът не предлага подобна възможност на този етап.

Възможно ли е да направя множествен залог за виртуални спортове?

Уви, не – няма подобна опция в платформата на Алфауин.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност