Alphawin Теглене

Alphawin теглене

Най-приятната част от престоя ни в платформата на един хазартен оператор е теглене на печалбата, която сме успели да генерираме. Без значение дали сумата е по-малка или значително по-голяма, усещането винаги е хубаво. Надали има човек, който да не се съгласи с това.

Букмейкърът AlphaWin е един от най-новите български букмейкъри, който тепърва увеличава броя на активните си клиенти. За да бъде конкурентен на останалите, операторът се старае да предложи и максимално разнообразни начини за теглене на печалби. Тук ще разгледаме кои са средствата за изтегляне на пари, които можете да използвате в платформата на АлфаУин.


Преди да преминете към теглене на средства…

Длъжни сме да си припомним, че тегленето на парични средства от хазартните оператори не е възможно, докато не сте извършили верификация на своя акаунт. По този начин бетинг компанията може да потвърди пред себе си, че действително вие сте собственикът на акаунта и човекът, за когото сте се представили по време на регистрация. Така се избягват злоупотреби в системата и всички ние можем да се радваме на една по-безопасна за игра среда.

Верификацията в Alpha Win се извършва по начин, подобен на повечето други хазартни брандове. Достатъчно е да качите в системата снимка или копие на свой документ за самоличност, който да потвърждава, че това действително сте вие. Бихте могли да използвате документ като лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Банково извлечение и сметка за комунални услуги също вършат работа. Бъдете сигурни, че без верификация на профила си няма никакъв шанс вие да изтеглите своите печалби.

Някои по-неопитни потребители могат да се затруднят с процеса на верификация. Ако и при вас случаят е такъв, не се колебайте да се свържете със съпорт отдела на Alpha Win, който ще ви окаже съдействие.


Начини за теглене на средства от Alphawin

Платежен методМинимум ДепозитМаксимум ДепозитВремеMinimum WithdrawalМаксимум ТегленеВреме за теглене
Visa LogoVisa10 лв.10 000 лв.Веднага30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
MasterCard LogoMasterCard10 лв.10 000 лв.Веднага30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
Skrill LogoSkrill50 лв.5 000 лв.Веднага30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.10 000 лв.Веднага30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
EasyPay LogoEasyPay10 лв.10 000 лв.Веднага30 лв.5 000 лв.Няколко минути
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.5 000 лв.Веднага---
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer20 лв.10 000 лв.1-3 работни дни30 лв.10 000 лв.1-3 работни дни
Fast Bank Transfer LogoFast Bank Transfer---30 лв.10 000 лв.Няколко минути
Bitcoin LogoBitcoin10 лв.10 000 лв.Веднага---
Fast Pay LogoFast Pay10 лв.4 999 лв.Веднага30 лв.4 999 лв.до 24 ч.
A1 LogoA120 лв.-Веднага---
BACB LogoBACB20 лв.2 000 лв.Веднага---
Pay by VIVACOM LogoPay by VIVACOM20 лв.2 000 лв.Веднага---
Phyre LogoPhyre20 лв.2 000 лв.Веднага---

Българският хазартен оператор предлага всички популярни методи за теглене на средства, които ще откриете и при неговите конкуренти. Любопитното около този бранд е, че той поддържа функцията за депозит чрез криптовалута, но поне на този етап няма как да изтеглите печалба чрез крипто.

Както сами ще видите, АлфаУин предлага опция за бърз банков превод, което значително ускорява процеса на теглене, сравнено със стандартния такъв. Тази функция превъзхожда дори популярни методи за теглене като дебитна/кредитна карта и дигитални портфейли, поради което голяма част от потребителите вероятно ще предпочетат именно него. Едно от предимствата тук е и високата максимална сума за изтегляне – 10 000 лева, което надвишава лимита на всички останали методи, освен стандартния банков превод и тегленето с карта.

Любителите на услуги като ePay, EasyPay и FastPay могат да бъдат спокойни, защото тези финансови инструменти също присъстват в платформата на Alpha Win и могат да бъдат използвани. На този етап Skrill е единственият дигитален портфейл, който се поддържа от Алфа Уин, но нищо чудно в бъдеще компанията да добави и други подобни услуги към системата си.


Как се извършва процесът по теглене на средства от Alphawin Bg?

Ако вече сте верифицирали своя акаунт и имате печалби, които да изтеглите, бихте могли във всеки един момент да преминете към тази така приятна стъпка. Процесът на теглене не е никак сложен и се случва съвсем бързо.

Alphawin теглене
  • Стъпка 1: Отваряйки сайта на букмейкъра, използвайте бутона “Вход”, за да влезете в акаунта си.
  • Стъпка 2: Кликнете на менюто “Моят профил”, при което на екрана ще се появи хоризонтална лента с различни действия, които можете да предприемете. Изберете “Теглене”.
  • Стъпка 3: Сега е моментът да използвате желания от вас разплащателен метод.
  • Стъпка 4: След като сте въвели данните, които се изискват от вас.
  • Стъпка 5: Потвърдете, че искате да направите теглене, при което процесът ще бъде стартиран.

Alphawin Теглене


Мога ли да извърша теглене от своя мобилен телефон?

Да, няма никакъв проблем да изтеглите своите печалби и от своя смартфон или таблет. Процесът тук протича по напълно идентичен начин, както и тегленето от компютър. Алфауин бг все още няма разработено собствено мобилно приложение, но няма проблем да сторите това чрез мобилната версия на сайта. Тя работи достатъчно добре.


Мога ли да изтегля парите, които съм получил от бонус в Alphawin?

Доста потребители задават този въпрос, но е редно да знаете, че приемайки да активирате даден бонус, вие се съгласявате с поставените от оператора условия. Повечето промо оферти, особено стартовите, имат изискване бонус средствата да се разиграят по определен начин, преди да можете да ги изтеглите. Не забравяйте да се запознаете внимателно с условията всеки път, когато активирате бонус оферта.


Могат ли Alpha Win да злоупотребят с личните ми данни?

Немалко играчи се притесняват да верифицират своя акаунт, тъй като това означава да предоставят копие от свой личен документ. Тук е моментът да ви успокоим, че Алфа Уин разполага с лиценз от Националната агенция по приходите, подлежи на щателна регулация и има правото да администрира лични данни. Освен това, вашата информация е достатъчно добре защитена от системите на букмейкъра.


Обобщение

В заключение можем да кажем, че наличните методи за теглене на средства в AlphaWin са достатъчно разнообразни и би трябвало да свършат работа на всички играчи. Опцията за бърз банков превод е изключително удобна, а услуги като EasyPay и дигитални портфейли също са налице.


Често задавани въпроси

Мога ли да тегля пари от Алфауин чрез криптовалута?

Алфауин предлага депозит, но не и теглене на средства с криптовалута.

Трябва ли да верифицирам акаунта си, за да направя теглене от Alpha Win Bg?

Да, това е задължително условие при всеки един хазартен оператор.

Има ли метод за теглене, при който заявката ми ще се обработи за няколко минути?

Да, това са бързият банков превод, EasyPay и FastPay.

Колко най-много мога да изтегля от сметката си в Алфауин?

Максималното теглене в Alphawin е на стойност 10,000 лева.

Мога ли да изтегля пари посредством Cashterminal?

Не, чрез Cashterminal можете да направите единствено депозит на средства.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност