Alphawin Лимит на депозитите

Alphawin лиит на депозитите

Поставянето на лимит върху депозитите е един наистина ефективен начин да ограничим размера на сумите, които отделяме за хазартното си хоби. В днешно време доста букмейкъри предлагат такава функция на своите сайтове. Чрез нея вие можете да определите каква е сумата, която можете да си позволите да заделите за спортни залози или казино в конкретния момент. По този начин можете да бъдете сигурни, че няма да загубите твърде много пари и това няма да се отрази на бюджета ви.


Можем ли да лимитираме своите депозити в Alphawin?

За съжаление, новият български оператор Alphawin все още не предлага функция за поставяне на лимит върху депозитите, които правим. Букмейкърът има секция “Отговорна Игра” на своя сайт, където можете да прочетете ценна информация по този въпрос, но засега липсва възможност да лимитираме депозитите си. Не е изключено обаче в бъдеще компанията да въведе този полезен инструмент, който може да ни помогне да поддържаме здравословен бюджет за игра.


Как можем да си помогнем, ако усещаме развиваща се зависимост към хазарта?

В секция “Отговорна Игра” на своя сайт, Алфа Уин предоставя няколко добри опции, които можем да използваме при развиване на зависимост към хазартните игри. Те са както следва:

Да се обърнем към съпорт екипа на АлфаУин, който може да прекрати достъпа до профила ни за срок от една седмица, един месец или половин година;

Да се консултираме със специалистите от Националния център за обществено здраве и анализи на адрес ncpha.government.bg

Да потърсим съдействие от Националната информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта на телефон 0888-99-18-66 и уебсайтове: www.drugsinfo-bg.org и www.solidarnost-bg.org;


Заключение

Когато играем хазартни игри, не бива да забравяме, че е от изключителна важност как управляваме парите си. Колкото и приятно да е да практикуването на това хоби, да бъдем отговорни към финансите си е от съществено значение. Тук функцията за лимитиране на депозите е наистина полезна. Надяваме се, че в най-кратки срокове Alphawin ще предложи подобна възможност на своите потребители.

Посетете Alphawin


Често задавани въпроси (FAQ)

Мога ли да огранича депозита си в Алфауин?

Не, поне засега българският оператор не предлага подобна възможност.

Как работи ограничаването на депозитите?

По този начин можете сами да определите каква сума сте склонни да инвестирате в хазартната си дейност.

Мисля, че развивам зависимост към хазарта – какво мога да направя?

Отворете секцията “Отговорна Игра” на сайта на alpha win bg и вижте посочените ресурси.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност