Контакти с Alphawin

Alphawin контакти

Наличието на добър отдел за поддръжка е задължително условие за успеха на всеки хазартен оператор. Хората, които често наричаме просто “съпорт”, са служителите, които имат задачата да отговарят на всяко наше запитване и да оказват помощ при наличие на проблем.

Всеки един букмейкър и онлайн казино, развиващи дейност в България, има подобен екип от добре обучени хора. Изискванията, които тези компании поставят пред бъдещите си служители, са традиционно високи и в съпорт отделите работят напълно подготвени специалисти.

Alpha Win е един от най-новите хазартни оператори, стартирали дейност у нас. Брандът е създаден в България и има амбицията да извърви дългия път до утвърждаване на пазара. За да бъде това възможно, компанията следва да бъде безупречна във всяко едно отношение, включително и качеството на съпорта.

За връзка с Alphawin


Каква дейност извършва съпорт отделът на Алфауин?

Новият български оператор има собствен отдел за поддръжка и комуникация с клиентите. Ако се случи така, че изпитвате трудност с някоя от услугите на Алфа Уин, включително създаване на сметка или депозит/теглене, не се притеснявайте да се обърнете към специалистите от съпорта. Не си мислете, че ги притеснявате излишно, защото това е тяхната работа и те получават заплащане за вършенето ѝ.

В случая езиците също не следва да ви тревожат, защото специалистите по поддръжка на АлфаУин работят на български език. Комуникацията ще протече леко и безпроблемно, но не забравяйте да бъдете възпитани и вежливи – не използвате груб език или нецензурни изрази, защото това в никакъв случай няма да ви помогне.


Как да се свържа с отдела по поддръжка на Alphawin?

Alpha Win чат  Alphawin чат

На този етап новият български хазартен бранд предлага три различни начина за връзка със съпорт отдела. Те са напълно стандартни, съобразено и с останалите бетинг компании, действащи на родния пазар към момента. Можете да се свържете с оператора по следните канали:

  • Чат на живо
  • Изпращане на имейл на [email protected]
  • Обаждане на телефон

Най-предпочитан от потребителите е методът за чат на живо, тъй като тук връзката е бърза и лесна едновременно, а вие спокойно можете да опишете проблема си с няколко изречения. Можете да сте сигурни, че стига съпорт отделът да е достатъчно свободен откъм ангажименти, ще получите отговор възможно най-скоро.

За да бъде улеснен целият процес, а специалистите на Alpha Win да имат представа за какво ги търсите, можете предварително да посочите каква е темата на въпроса ви. При стартиране на Чат на живо, можете да изберете от следните селекции:

След като изберете темата, която ви вълнува, натиснете бутона “Започнете чата”.

Тук е моментът малко да изчакате, преди свободен служител на Alpha Win да приеме молбата ви за комуникация.

Ако съпортът на букмейкъра е твърде ангажиран, може да ви се наложи да изчакате малко повече – бъдете подготвени за това. Не се изнервяйте и запазете добрия тон, защото случващото се не е по вина на служителите – възможно е в този момент много други потребители да отправят своите въпроси.

Функцията за чат може да бъде активирана от две различни места. Най-често се използва бутончето, намиращо се в долния десен ъгъл на екрана. Ако сте влезли в профила си, можете да използвате и иконката, намираща се до менюто “Моят профил” в горната дясна част на интерфейса.

Методи за контакт като чат на живо и телефонно обаждане са предпочитани при по-спешни въпроси, които не търпят отлагане и следва да бъдат разрешени възможно най-бързо. Ако проблемът ви не е толкова сериозен, добра опция е да използвате вариант за изпращане на имейл. Опишете възможно най-детайлно своя проблем и съвсем скоро ще получите отговор на съпорта на AlphaWin BG.


Заключение

Можем да обобщим, че макар и да е отскоро на пазара, Алфауин БГ е положил немалко усилия, за да окомплектова един надежден и компетентен съпорт отдел. Брандът добре осъзнава, че качествената поддръжка е едно от водещите условия клиентите да останат доволни. Всеки един от потребителите на Alphawin може да се свърже със служителите от поддръжката по три различни начина, като най-бързи са чатът на живо и обаждането по телефон. Бъдете вежливи и добронамерени, а от другата страна ще получите професионално отношение и решение на възникналия казус.

Alphawin контакти


Често задавани въпроси (FAQ)

Как мога да се свържа със съпорта на алфа уин бг?

Операторът предлага три възможни начина за контакт – чат на живо, имейл и телефонно обаждане.

Мога ли да получа разрешение на проблема си на български език?

Да, специалистите от съпорт екипа работят на български.

За какви типове проблеми мога да потърся помощта на съпорта на alphawin.bg?

Специалистите по поддръжката ще ви обърнат внимание за всеки един проблем, който имате в платформата на Alphawin България.

Стартирах Чат на живо, но никой не ми отговаря. Защо?

Възможно е съпортът на Алфауин да е силно ангажиран в този момент. Изчакайте и със сигурност ще ви бъде обърнато внимание.

Заплаща ли се, за да ползвам помощ от поддръжката на букмейкъра?

Не, тази услуга е безплатна и от потребителите не се изисква каквото и да е заплащане.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност