Комбо Триумф в Alpha Win

Alphawin комбо триумф

Когато говорим за спортни залози, т.нар. акумулатори са сред най-предпочитаните от страна на играчите. Често наричани “права колонка” или “множествен залог”, те представляват поставянето на различен брой предвиждания в един фиш. В зависимост от това доколко сте готови да рискувате, селекциите могат да бъдат три, пет, осем и т.н.

Посетете Alphawin

Комбо залозите са на почит сред играчите по една основна причина – те увеличават значително общия коефициент, който получаваме впоследствие. Както сами се досещате, колкото повече селекции поставим във фиша си, толкова по-апетитна ще стане евентуалната ни печалба. Със страхотния бонус Комбо триумф в Alphawin обче нещата стават дори още по-атрактивни. Прочетете повече в следващите редове.


Какво е Комбо Триумф – една от действащите промоции на Alphawin?

Един от новите български оператори Alphawin предлага специална оферта на потребителите, които често създават акумулатори при спортните залози. Промоцията носи името Комбо Триумф и носи увеличение на печалбата при определен брой селекции в правата колонка.

Иначе казано, ако сте създали акумулатор с три или повече селекции, при евентуална печалба операторът ще я увеличи с определен процент, посочен от него в условията на офертата. Въпросните проценти са както следва:

БРОЙ СЕЛЕКЦИИ
БОНУС ДОПЪЛНИТЕЛНА ПЕЧАЛБА
3
5%
4
10%
5
15%
6
20%
7
25%
8
30%
9
35%
10
40%
11
50%
12+
60%

Кой множествен залог се счита за валиден за Комбо Триумф?

Както при всички оферти на Алфа Уин, тук също има някои важни детайла, които трябва да имате предвид. За да може вашият акумулатор да се класира за Комбо Триумф, задължително той трябва да бъде съставен от поне три на брой селекции. Освен това, всяка една от селекциите следва да бъде с коефициент от поне 1.40. Операторът посочва, че валидни за участие са селекции от всеки един наличен спорт или пазар в сайта. Залози в система също се приемат, стига да отговарят на посочените условия за Комбо Триумф.

Мога ли да правя кеш аут при участие за Комбо Триумф?

Кеш Аут не е позволен при Комбо Триумф на Alpha Win bg. Безспорно е, че тази функционалност е изключително полезна, но при тази оферта нямате право да я използвате.


Какво се случва, ако някой от мачовете във фиша ми е отложен?

В случай на отлагане на среща, вашият Комбо Триумф бонус ще остане в сила, но допълнителният бонус ще бъде сметнат за броя на изиграните събития. Иначе казано, ако сте играли с шест селекции, но една от срещите е отложена, тогава при успех ще получите бонус за пет селекции – 15%.


За кои играчи е подходящо предложението Комбо Триумф на Алфа Уин бг?

Алфауин фиш за залоз с комбо триумф

Комбо Триумф е подходящ за потребителите, които използват правите колонки, за да търсят максимално добри печалби при спортните залози. Истината е, че такива играчи има много, поради което можем да поздравим alphawin.bg, че е подготвил подобна оферта на клиентите си. От букмейкъра обаче посочват, че начисленият бонус (“Допълнителна печалба”) не може да надвишава сумата от 15 000 лева.


Мога ли да използвам Комбо Триумф и при игра от телефон?

Разбира се, че да. Играта от мобилни устройства по никакъв начин не променя функционалността на Комбо Триумф. Истината е, че все повече потребители играят предимно от телефоните си, поради което хазартните оператори се съобразяват напълно с това. Без значение дали играете от компютър, телефон или таблет, Комбо Триумф работи по идентичен начин.


Заключение

Комбо Триумф на АлфаУин е промо оферта, която любителите на правите колонки ще оценят подобаващо. Не всички оператори предлагат подобна функционалност, поради което новият български бранд прави добро впечатление в тази насока. Внимавайте обаче да не се изкушите твърде много с броя селекции, търсейки възможно най-висок процент на допълнителна печалба. Вероятно всеки би искал да има бонус от цели 60%, но реално да имате 12 успешни селекции с коефициент от поне 1.40 е доста сложна задача.

Посетавете Комбо бет в Alphawin


Често задавани въпроси (FAQ)

Какъв е минималният коефициент за селекция в Комбо Триумф?

Операторът посочва, че имате право да играете със селекции с коефициент от най-малко 1.40.

Какво ще стане, ако само една от селекциите във фиша ми се окаже неуспешна?

Ако това се случи, дори и да сте познали всички останали, за съжаление вашата права колонка ще бъде губеща.

Колко най-много мога да спечеля от Комбо Триумф?

Алфа Уин посочва, че максималният бонус тук достига 60% от печалбата.

Най-малко колко селекции трябва да поставя в своя фиш в Комбо Триумф?

За да се класирате за участие в офертата, трябва да поставите във фиша си поне три селекции с указания минимален коефициент от 1.40.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност