Alphawin Депозити

Alphawin депозити

Създаването на акаунт в Алфауин е само първата стъпка към правенето на спортни или казино залози в платформата на оператора. За да можем да се възползваме от това, което той предлага, е нужно да имаме паричен баланс в своята сметка. Това се случва след правенето на депозит, за което има достатъчно разнообразни начини.

Едно от големите предимства на развитието на хазартната индустрия е именно добавянето на различни разплащателни методи. Вече става все по-лесно да депозираме или изтеглим средства, като това може да се случи в рамките на броени секунди, стига вече да сме въвели предпочитан от нас метод за целта. Разбира се, има и някои начини за “физически” депозит на пари, тъй като има хора, които смятат това за по-удачен начин за внасяне на определена сума.


Налични методи за депозит на средства в АлфауинБГ

Стига да имате навършени 18 години, можете да си отворите сметка в системата на родния бранд и да депозирате предпочитана от вас сума. След като сте сторили това, вече можете да започнете да играете и да изпробвате уменията си.

Към момента AlphaWin предлага почти двуцифрен брой начини да захраните сметката си, а именно:

Платежен методМинимум ДепозитМаксимум ДепозитВремеMinimum WithdrawalМаксимум ТегленеВреме за теглене
Visa LogoVisa10 лв.10 000 лв.Веднага30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
MasterCard LogoMasterCard10 лв.10 000 лв.Веднага30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
Skrill LogoSkrill50 лв.5 000 лв.Веднага30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.10 000 лв.Веднага30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
EasyPay LogoEasyPay10 лв.10 000 лв.Веднага30 лв.5 000 лв.Няколко минути
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.5 000 лв.Веднага---
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer20 лв.10 000 лв.1-3 работни дни30 лв.10 000 лв.1-3 работни дни
Fast Bank Transfer LogoFast Bank Transfer---30 лв.10 000 лв.Няколко минути
Bitcoin LogoBitcoin10 лв.10 000 лв.Веднага---
Fast Pay LogoFast Pay10 лв.4 999 лв.Веднага30 лв.4 999 лв.до 24 ч.
A1 LogoA120 лв.-Веднага---
BACB LogoBACB20 лв.2 000 лв.Веднага---
Pay by VIVACOM LogoPay by VIVACOM20 лв.2 000 лв.Веднага---
Phyre LogoPhyre20 лв.2 000 лв.Веднага---

Определено тук впечатление прави фактът, че българският букмейкър предлага възможността да направим финансов депозит посредством криптовалута. Това е ход, който родните оператори все още се притесняват да направят, но в това отношение Alphawin успява да изпъкне. В случай че разполагате с крипто, можете да захраните сметката си посредством Bitcoin.

Разбира се, най-удобният и често срещан начин за депозит си остава използването на дебитна или кредитна карта. В крайна сметка, вероятно няма човек, който да не разполага с такава. Щом веднъж въведете своята карта в системата на Алфауин, всеки следващ депозит може да се извърши в рамките на няколко секунди. Така ще си спестите доста време, преминавайки бързо към по-приятната част – играта.

Не бива да подценяваме и все по-популярните дигитални портфейли, които представляват не по-малко удобен начин за извършване на трансакция. Skrill е една от най-големите компании в този аспект, а Alphawin предлага още възможност за депозит с инструменти като Phyre, Pay by Vivacom, A1 Wallet и BACB Pay.

 

Депозитът с пари в брой – също възможен

Има любители на хазарта, които предпочитат да не въвеждат данните на своите банкови карти в системите на букмейкърите. Дали от притеснение за сигурността на парите си или поради нещо друго, факт е, че такива хора има. За тях има алтернативни методи за депозит, при които този процес се извършва с пари в брой. При Алфа Уин това са касите на EasyPay и устройствата на Cashterminal, където могат да се депозират до съответно 10 000 и 5000 лева в брой.

 

Колко бързо се извършва направеният от мен депозит?

Стига да няма някакъв проблем, би трябвало системата да отчете веднага депозита ви, а сумата да бъде прибавена към вашия баланс. Тук изключение прави единствено стандартният банков превод, при който обикновено отнема между един и три работни дни, за да се извърши депозитът. Това е и основната причина, поради която банковият трансфер не е сред предпочитаните методи за депозит от страна на потребителите.


Как да извърша своя депозит в Alphawin?

Има няколко простички стъпки, които следва да направите, за да захраните своята сметка в Алфауин. Сигурни сме, че когато го сторите веднъж, ще добиете пълна представа за целия процес.

Alphawin депозит
  1. Отворете сайта на букмейкъра и влезте в профила си, използвайки своето потребителско име и парола.
  2. Насочете поглед към горния десен ъгъл на екрана и натиснете оранжевия бутон “Депозит”.
  3. Изберете предпочитания от вас и въведете сумата, която бихте желали да депозирате.
  4. Натискайки бутона “Депозит”, ще бъдете прехвърлени към следващото меню.

Alphawin Депозит

Както сами виждате, процесът по депозиране на средства не е никак сложен. Ако все пак срещате проблеми, не се колебайте да се свържете със съпорт отдела на Алфауин, който ще ви помогне достатъчно експертно и вежливо.


Какви са таксите за депозиране на пари в Alphawin?

Въпросът за таксуването на депозит в Алфауин не бива да ви тревожи, защото такова реално няма. Операторът не удържа дори малък процент от направения депозит, напротив – цялата зададена сума ще се озове във вашия баланс.


Мога ли да захраня сметката си чрез мобилен телефон?

Депозитът през мобилно устройство не представлява никакъв проблем. Процесът по захранване на сметка протича по същия начин, както и през компютър. АлфауинБГ все още не е разработил собствено мобилно приложение за iOS или Android, но наличната мобилна версия на сайта осигурява достатъчно гладко и интуитивно потребителско изживяване, включително и ще се отнася до правенето на депозит.


Защитени ли са парите ми при депозит в сметката ми в Alphawin?

В днешно време киберизмамите са силно разпространени, поради което е напълно нормално да изпитвате притеснение, извършвайки финансови операции онлайн. Можем обаче да ви успокоим, че всеки един лицензиран хазартен оператор у нас разполага с най-съвременни методи за защита, които поставят парите ви в безопасност. Това е и основната причина, поради която винаги трябва да се доверявате единствено на лицензирани и регулирани букмейкъри – това е вашата гаранция, че няма да загубите средствата си.


Заключение

Дори самото присъствие на криптовалутите като метод за депозит е достатъчно, за да кажем, че Alphawin е сред операторите с най-добра оценка в този аспект. Новият български букмейкър се е постарал да предостави възможно най-много опции на потребителите си и това се вижда почти веднага. Можем да обобщим, че тук Алфауин се справят наистина добре.


Често задавани въпроси:

Има ли такса за депозит в Alphawin?

Не, букмейкърът няма да ви удържи такса за правене на депозит.

Мога ли да депозирам пари чрез биткойн?

Да, този оператор позволява да се депозират средства чрез криптовалути.

Трябва ли да верифицирам акаунта си, за да направя депозит в Алфауин?

Не е задължително, но ще трябва да го направите, за да изтеглите.

Еднакъв лимит на депозита ли имат наличните методи за това?

Някои от методите за депозит имат идентични лимити, но в други случаи се различават.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност