Alpha Win Cash Out

Alphawin кеш аут

Все повече любители на залозите трудно могат да си представят играта без функцията кеш аут. Откакто този полезен инструмент бе въведен от хазартните оператори, той се превърна в един от най-често използваните. Един от новите букмейкъри у нас Алфауин също предлага подобна функционалност в своята платформа, включително и възможност за т.нар. частичен кеш аут.


Какво представлява функцията кеш аут?

Cash out e функция за затваряне на залог, която в определени моменти можем да използваме. Тя е валидна за спортни събития и предоставя ценен ресурс на потребителя. В зависимост от ситуацията, чрез нея можем да си осигурим печалба или да намалим загубата си, прибирайки част от залога си обратно.

Работата с кеш аут не би следвало да ви затрудни, особено ако имате поне малък опит със залозите. Обяснено най-просто, функционалността ви дава възможност да затворите преждевременно залога си, без да изчаквате дадена среща да завърши. По този начин можете да се “застраховате” от неприятна развръзка и да се съгласите да приберете определена сума – например с лека печалба спрямо направения залог. В дадени случаи можете да си “стиснете ръце” с букмейкъра и на загуба, но все пак прибирайки част от залога си обратно, а не губейки го изцяло.

Иначе казано, кеш аут на Alphawin bg ни позволява да имаме по-голям контрол върху залозите си, преценявайки в каква посока се развива дадено наше предвиждане. Много често тук дилемата е дали да приберем по-малка печалба, но все пак да си я гарантираме, отколкото да рискуваме докрай и да загубим всичко.


Как да направя cash out в платформата на Алфауин?

Използването на кеш аут по време на залози в Алфауин не е трудно и е идентично на механиката, използвана при другите оператори. Функцията работи както при единични, така и при множествени залози.

Алфауин кеш аут

Когато събитията са в ход, достатъчно е да погледнем своя фиш и да видим дали оранжевият бутон за cash out е активен. Ако това е така, ще можем да видим какво ни предлага букмейкърът в конкретния момент – при какви условия можем да затворим залога още сега.

От тук нататък, единствено потребителят може да реши дали да приеме офертата на оператора, преценявайки ситуацията и дали си струва да го направи. Ако решите, че ще направите кеш аут, веднага след неговото извършване сумата ще постъпи в баланса ви.

Имайте обаче предвид, че не бива да обмисляте твърде много, защото при лайв залозите ситуацията може да се промени в рамките на броени секунди.

Cash Out в Alphawin

Тук е моментът да ви споделим нещо важно. В своите условия Алфауин посочва, че операторът не предлага кешаут за събития с коефициент над 30. Имайте предвид това, ако обмисляте да правите залози с подобни високи ставки. Иначе кешаут-ът би бил неуспешен, ако се случи промяна в коефициента или блокиране на конкретния пазар, докато системата обработва вашата заявка. Това е и причината, поради която ви посъветвахме да бъдете максимално ловки в действията си.


При какви видове залози мога да направя кеш аут в Alphawin?

Играейки в платформата на Алфауин бг, можете да използвате cashout при различен тип залози. Това дава свобода на играчите да се доверят на този инструмент при повече от една ситуации.

Единични залози: Ако сте направили единичен залог, тогава ще ви бъде дори по-лесно да вземете решение, тъй като ще преценявате ситуацията спрямо само един двубой.

Множествени залози: Няма никакъв проблем да използвате cashout и в случаите, когато имате повече от едно събитие в своя фиш. Наблюдавайте развитието на различните срещи и преценете на момента дали залогът ви е в опасност. Ако това е така, може би е добре да предприемете действие по въпроса.


Частичен кеш аут в Alphawin – има ли такъв?

Едно от предимствата на кешаут-а в Алфауин е наличието на възможност за частичен кеш аут. Той е различен от стандартния такъв, тъй като ни позволява да използваме функцията за само част от залога, докато останалата част остане активна.

Например, при определено събитие вие можете да изтеглите кеш аут за половината от залога ви (да кажем – 50 лева от общо 100 лева), докато останалата половина (50 лева) остане активна. Този тип cashout е подходящ за ситуации, в които вярвате, че залогът ви ще бъде успешен, но все пак изпитвате известни колебания и искате да си приберете част от него обратно.


Кога не мога да използвам cash out na Alpha Win?

Както вече споменахме, операторът не позволява използването на кеш аут функцията при събития с коефициент над 30, независимо дали са единични или множествени. Има обаче и други ситуации, при които инструментът няма как да бъде активиран:

При създаден собствен залог: Ако сте използвали възможността за създаване на собствен залог в Алфа Уин, имайте предвид, че впоследствие няма да можете да приложите кешаут на съответното събитие.

При Алфа коефициенти: Алфа коефициентите са популярна оферта в списъка с Алфауин бонуси, в който букмейкърът предлага избрани събития с увеличени коефициенти. Те представляват добра възможност за потребителите, но без възможност да се извършва кеш аут.

При микропазари: Имайте предвид, че т.нар. микропазари, отнасящи се за конкретни събития в срещата, например – кой ще отбележи първи гол, също не поддържат възможност за използване на cash out.


Заключение

Безспорно е, че кеш аут функцията е една от най-полезните в съвременните бетинг платформи. Поради това не е изненадващо, че почти няма играч, който да не я използва малко или много. Всички се стремим към възможно най-големи печалби, но понякога е по-мъдро да се примирим с по-малко, но да избегнем стопроцентова загуба. При cash out всичко опира до добрата преценка и правилния тайминг. Стига да я използвате правилно, тази функция може да намали драстично загубите ви и да ви служи повече от вярно.

Затвори залог в Alphawin


Често задавани въпроси:

Кога се появява опцията за кеш аут по време на мач?

Това зависи от букмейкъра. Реално бутонът за cashout може да се появи във всеки един момент.

Мога ли да направя кеш аут през мобилен телефон?

Да, няма проблем да направите това и от своето мобилно устройство.

Каква е разликата между стандартен и частичен кеш аут?

При стандартния кешаут в Алфауин затваряте целия си залог, а при частичния – оставате част от него активна.

Може ли тази функция да се използва по време на превъртане на бонус?

Не, този инструмент не е валиден при такъв тип предвиждания.

Зададох изпълнение на кеш аут в Alphawin, но ми бе отказано. Защо?

Възможно е да се е случила промяна на коефициента или блокиране на съответния пазар.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност