Алфа Коефициенти

Alpha коефициенти

Любителите на спортни залози добре знаят, че коефициентите на различните събития са определящи за печалбата, която бихме могли да завоюваме. Те са онази така ключова цифра в нашия фиш, чрез която се формира стойността на евентуалната ни печалба.

Поради това сме свикнали да търсим възможно най-високи коефициенти, за да можем да постигаме и по-големи печалби. Разбира се, има известна уловка – колкото по-висок е даден коефициент, това говори за значително по-голям риск. Поради това обикновено се стремим да намерим баланс между големината на коефициента и риска, който сме готови да предприемем в дадения момент.

Тук си струва да поговорим за т.нар. Алфа коефициенти на Alphawin – един от новите български хазартни оператори, опитващи се да спечелят дял от онлайн пазара.


Какво представляват специалните Алфа коефициенти на Алфауин?

Алфа коефициентите са увеличени от букмейкъра ставки, които се предлагат за избрани срещи от различни спортове. С други думи, когато дадена среща е отбелязана като такава с Алфа коефициент, вие ще имате възможността да се възползвате от по-висока ставка и съответно да се борите за по-голяма печалба. По този начин Alphawin bg успява да предложи по-добри условия за определени спортни събития и пазари, сравнено с повечето си конкуренти.


Къде мога да открия Алфа коефициентите на Алфауин бг?

Alphawin коефициенти

За да бъде всичко максимално подредено, операторът е отделил специалните Алфа коефициенти на строго определено място в своята платформа. За да видите кои са срещите за деня, достатъчно е да отворите раздел “Спорт”, а след това да погледнете към менюто “Топ лиги” в лявата част на екрана. Там ще видите секцията “Алфа коефициенти”, която можете да отворите в рамките на броени секунди.

Отваряйки въпросната секция, бързо ще видите пред вас събитията с Алфа коефициенти, достъпни за залог към конкретния момент. Към всяко събитие ще видите важна информация относно крайния срок, в който можете да направите своето предвиждане. Обикновено букмейкърът предлага не повече от един-два пазара за дадено събитие, като потребителят решава дали да се възползва или не.


При кои спортове мога да използвам повишените Алфа коефициенти?

Водейки се по интереса на потребителите, Alphawin предлага различни възможности за използване на Алфа коефициенти при футболни мачове. В същото време обаче операторът не забравя и други от най-популярните спортове, сред които тенис, баскетбол, волейбол и други. Често букмейкърът се води по спортния календар към момента. Ако в даден спорт има наистина голямо събитие, генериращо широк интерес, нищо чудно то да се появи в секцията с Алфа коефициенти.


Мога ли да използвам Алфа коефициентите при залози на живо?

Голяма част от феновете на спортните залози предпочитат да играят на живо, но в случая Alpha Win не позволява да използваме Алфа коефициентите в реално време. Единственият начин да се възползвате от тях е да направите предвиждане преди началото на съответната среща.


Позволено ли е да използвам кеш аут при събитие с Алфа коефициент?

Тук отново ще се наложи да отговорим негативно, защото кеш аут функцията не е разрешена при залог, в който сме се възползвали от Алфа коефициент. Важно е да имате предвид това, ако сте решили да ги използвате – веднъж направили своето предвиждане, няма как затворите залога си преждевременно. Ще се наложи да изчакате докрай, за да видите дали печелите или не. Това правилол важи и при други бонуси в Alphawin, когато става въпрос за превъртане на промо средства.


Максимален залог при игра с Алфа коефициенти

Любителите на големите залози вероятно ще останат разочаровани, но на този етап Alphawinbg е поставил ограничение от 40 лева при използване на Алфа коефициент. В бъдеще българският оператор може и да промени политиката си по този въпрос, давайки по-голяма свобода на играчите, но засега това са правилата. Ако сте от хората, обичащи да залагат със значително по-големи суми, Алфа коефициентите не са сред вариантите за това.


Алфауин повишените коефициенти от мобилно устройство?

Alphawin коефициенти

Да, няма никакъв проблем да се възползвате от тази функция на букмейкъра и от своя телефон или таблет. Играта през мобилни устройства отдавна е стандарт в света на хазартните оператори и не представлява никаква трудност за потребителите. Дори и да играете изцяло от своя смартфон, по всяко време можете да се възползвате от Алфа коефициентите. На този етап Alphawin все още няма собствено приложение, но можете да се възползвате от добре работещата мобилна версия на сайта.


Мога ли да комбинирам различни събития с Алфа коефициенти?

Alphawin категорично посочва, че едно събитие с Алфа коефициент не може да бъде комбинирано с друго такова, нито пък със стандартна среща от спортния раздел на оператора. Колкото и да изглежда изкушаващо да си направим права колонка със събития с увеличени коефициенти, поне на този етап това не е възможно.


Заключение – струват ли си Алфа коефициентите на Alphawin?

Със сигурност отговорът е “да”. В крайна сметка – кой не обича повишените коефициенти? Вероятно не съществува подобен фен на спортните залози. Тази функционалност е подходяща за играчите, които търсят максимума по отношение на предвижданията, които правят. Всяка една разлика в ставката на едно събитие може да доведе до значително увеличение на печалбата.

Като негатив можем да посочим, че поне засега букмейкърът поставя лимит по отношение на максималния залог, който можем да направим с Алфа коефициент – 40 лева. Ако в бъдеще Алфауин увеличи лимита или дори го премахне напълно, това ще увеличи значително възможностите пред потребителите.


Често задавани въпроси:

Всеки регистриран потребител ли може да използва Алфа коефициентите?

Да, всеки един клиент на Alphawin може да се възползва от тази функционалност.

Мога ли сам да избера на кое събитие да използвам повишен коефициент?

Не, букмейкърът сам решава при кои събития и пазари да активира функцията.

Само на футбол ли се предлагат Алфа коефициенти?

Не, функцията е налична и при други спортове, като тенис, волейбол, баскетбол и т.н.

Мога ли да направя кеш аут при мач с Алфа коефициент?

Не, няма как да използвате cash out в подобна ситуация.

При кои пазари можем да открием Алфа коефициенти?

Във всеки един момент операторът може да предложи увеличени ставки за множество различни пазари.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност