Верификация в 8888.бг – Какви Документи Трябват?

8888 верификация банер

Ако искате вашият профил в сайта за залози 8888 България, да има всички права, то тогава трябва да извършите верификация. Това е процедура, която изисква прикачването на снимани или сканирани лични документи – лична карта или паспорт. Влизайки в системата ще можете да прибавите документите за самоличност, а те ще бъдат прегледани бързо и ще бъдат одобрени. Как се прави верификация при „осмиците“ и какво трябва да знаете за този процес, прочетете тук при нас.

Към 8888 верификация


Верификация в 8888.bg – стъпка по стъпка

За да се идентифицирате пред хазартния оператор, е необходимо да подадете документи за верификация. На първо време, е необходимо да снимате или сканирате лична карта или документ за пребиваване, а след това да ги съхраните на вашето устройство (компютър, телефон или таблет). Ако вече сте направили това, следвайте нашите инструкции, така че да се поздравите с успех:

8888 верификация документи
  1. Влезте на адрес 8888.bg от браузъра си;
  2. Впишете данните за вход в уебсайта;
  3. Натиснете на кръглия аватар с профила ви;
  4. От новата страница натиснете на „Верификация на документи“;
  5. Кликнете на бутона „Прикачи лице“ и прикачете лицето на документа;
  6. Кликнете на бутона „Прикачи гръб“ и прикачете гърба на документа;
  7. Изчакайте потвърждение на верификацията.

Колко време трае проверката на документи за верификация?

В случай, че имате заявено теглене на печалба в 8888, то тогава документите за верификация се преглеждат и евентуално одобряват за 20 минути. При положение че не сте теглили средства, е възможно да се наложи да изчакате до няколко работни дни. Добрата новина е, че в повечето случаи служителите действат бързо и правят преглед на документацията, без да се бавят.

Ако все пак не получите отговор в разстояние на 2 – 3 дни, е нужно да се свържете с поддръжката, за да установите проблема. Това може да се случи най-бързо чрез чат на живо, където ще ви очаква служител, който ще отговори на въпросите ви и ще се опита да ви помогне с процедурата.


Защо верификацията в 8888 не е успешна?

В някои случаи от 8888 могат да ви откажат верификацията. Причина за това, може да е лошото качество на снимките на документите. Вие се задължавате да предадете четливи копия на личната карта или паспорта. Най-важно е данните – име, номер на документа, дата на издаване и други, да се виждат добре. Ако документите не се четат, то тогава верификацията ще бъде отказана.

Вие можете да снимате документите с мобилен телефон или таблет, но се уверете, че качеството е високо. Другият вариант, е да сканирате документа от двете страни и да прикачите файловете. От голямо значение е файловете да не са прекалено големи, тъй като може да имате проблеми.


Често задавани въпроси

🛡 Защо е нужна верификация в 8888.бг?

Ако не преминете през верификация, не може да теглите печалбите си от сайта на 8888.

⌛ До колко време трябва да извършва 8888 верификация?

Няма точен срок, в който да минете през верификация, но е желателно това да стане по-бързо.

📲 Мога ли да извършва верификация в 8888 през телефон?

Да, разбира се, това може да стане чрез 8888 мобилна версия за телефони и таблети.

🚨 Какво да направя при проблем с верификация в 8888?

Свържете се с поддръжката чрез чат на живо, телефон или имейл адрес.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност