Залози на тенис в 8888.bg – Live Tennis, Пазари, Коефициенти

8888 тенис банер
🎾 8888 тенис60+ събития дневно
📈 Най-популярен пазарпобедител в мача
🎯 8888 tennis коефициенти~97.22% – 97.27%

Ако сте любители на залозите на тенис на корт, то тогава ще можете да се възползвате от тенис секцията в сайта на 8888 БГ. Тук ще попаднете на най-популярните тенис събития в световен мащаб. Букмейкърът е обърнал подобаващо внимание на тениса и е прибавил мачове от топ турнирите в целия свят. В случай, че търсите повече информация за опциите за залози на тенис, коефициентите и предложенията в сайта на „осмиците“, то тогава прочетете нашия преглед в следващите редове.

Към 8888 тенис


Как да залагам на тенис на корт в 8888.бг?

Клиентите в сайта на 8888 могат да залагат на тенис на корт, след като влязат в системата с потребителските данни за вход. Буквално с няколко клика можете да посетите раздела, където ви очакват съревнования между големите имена в този спорт. Ако обаче не знаете, къде да откриете надпреварите, вижте кратката ни инструкция по-долу, за да може да се ориентирате бързо:

  1. Влезте в 8888.bg с данните ви за вход;
  2. От менюто щракнете на „Спорт“;
  3. От лявата лента със спортове, натиснете на „Тенис“;
  4. Селектирайте турнир от падащото меню;
  5. Изберете си мач и прибавете залога в електронния фиш;
  6. Посочете сумата на вашия залог;
  7. Потвърдете залога.

На какви тенис събития можем да залагаме в 8888?

залози на тенис в 8888

По-горе вече написахме, че компанията е включила всички известни турнири в сайта си. С няколко клика с мишката или движения на пръста ви, можете да стигнете до топ състезанията по тенис. Те са наистина много на брой, но ние ще ви информираме за предпочитаните събития от клиентите:

  • Уимбълдън
  • Австралия Оупън
  • Ролан Гарос
  • ЮС Оупън
  • Challenger
  • ИТФ Мъже
  • ИТФ Жени
  • … и десетки други

Пазари за тенис залози в 8888.bg

Ако обичате да залагате на тенис онлайн, то тогава най-вероятно се интересувате от пазарите / маркетите, които сайтът на 8888 предлага за вас. Бързаме да напишем, че букмейкърът предоставя немалко опции за залагане на тенис на корт (tennis), както всеки може да се увери и сам. За да бъдем по-изчерпателни ще ви посочим част от маркетите, които се харесват най-много от играчите:

  • Победител в мача
  • Гейм хендикап
  • Сет хендикап
  • Общ брой сетове
  • Общ брой геймове
  • Точен резултат
  • Сет на нула
  • … и още много предложения

Коефициенти за 8888 залози на тенис

Направихме проверка, с която установихме, че коефициентите за залози на тенис на корт в 8888, са над средната стойност. Това стана ясно, след като сравнихме цифрите, с тези в други букмейкърски сайтове. За някои турнири има много високи ставки, а това е добре дошло за залагащите. Разбира се, има и събития, за които коефициентите са по-ниски, но те са малко на брой. Освен това, част от предложените пазари идват със завишени стойности за точна прогноза.

Имайте предвид, че можете да променяте формата на коефициентите, като това става възможно от падащото меню под лентата със спортове. Там ще изберете от десетични, дробни или пък американски коефициенти. За Европа най-популярни са десетичните ставки за спортни залози.


Залози на тенис на живо в 8888

8888 тенис на живо

При влизане в секция „На живо“, може да извикате „Тенис“ от навигационната лента и да залагате в реално време. Предоставя ви се опцията да се включите със залог, дори при вече започнал мач. Тук е важно, че коефициентите се сменят динамично, когато има промяна на резултата и е добре да изберете точния момент, за да заложите. С избора на тенис надпревара ще видите всички достъпни пазари, а също и информация за резултата и още много статистически данни за срещата.

Не на последно място, в дясната половина на екрана, ще се отвори прозорец, в който се симулира развоя на събитието. Вие ще можете да наблюдавате виртуалната симулация, така че да знаете, кой се справя по-добре в състезанието. В добавка идва и live stream функция позволяваща да гледате пряко предаване от най-горещите тенис надпревари е Европа и други части на света.


Често задавани въпроси

📈 Високи или ниски са коефициентите за тенис в 8888?

Коефициентите за залози на тенис на корт са над средното ниво за повечето събития.

📲 Мога ли да залагам на тенис в 8888 през мобилен телефон?

Да, можете да поставите залог на тенис чрез мобилната версия или Android апликацията.

🎁 Има ли бонус за тенис срещи в 8888.бг?

Да, можете да получите начален бонус за спорт и да залагате с него на тенис на корт.

🎾 Предлага ли се пряко излъчване на тенис в 8888?

Да, някои от най-интересните тенис мачове, се предават на живо в уебсайта.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност