Пряко Предаване на Спорт в 8888.бг – Live Streaming

8888 пряко предаване на живо

Знаете ли, че в сайта 8888.bg може да гледате пряко излъчване на спорт? Това е една много полезна функция, с чиято помощ ще проследите спортните срещи, за които сте поставили залог. Букмейкърът предлага пряка картина / live streaming от най-интересните и горещи събития, а това работи в полза на потребителите. Как да гледате спорт в Сезам и какви мачове се предават, ще научите от този материал, в който ще разгледаме преките предавания и всичко най-интересно около тях.

Към 8888 пряко предаване


Как да активирам Live streaming в 8888.bg?

Преди да започнете да гледате спорт в реално време на сайта на „осмиците“, е необходимо да ви запознаем с някои правила и условия. Вие ще можете да активирате услугата, ако сте регистрирани в онлайн платформата и сте извършили депозит. Имайте предвид, че е задължително балансът ви по сметката да бъде положителен. В случай, че нямате средства в акаунта, не можете да стигнете до преките излъчвания на състезанията и надпреварите.

При положение че сте отворили акаунт в 8888 и сте депозирали, то тогава ще имате достъп до живото видео. В следващите няколко реда ще ви посочим, къде да откриете картина от мачовете и как бързо и лесно да си ги пуснете на малкия екран, който се появява горе вдясно на екрана:

8888 баскетбол на живо
 1. Влезте с данните си за вход в 8888.бг;
 2. Отидете на секция „Live Спорт“ от главното меню;
 3. Потърсете иконата с телевизорче TV срещу спортната среща;
 4. Натиснете върху мача;
 5. Вдясно ще видите екран с пряко предаване на срещата.

За кои спортове има пряко предаване в 8888?

Добрата новина е, че ще откриете редица спортове, за които се предлага картина на живо. Операторът е поставил мачове от топ първенства и турнири, за да можете да им се насладите, докато залагате в сайта. За да бъдем още по-точни, нека видим кои спортове се излъчват:

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Тенис на корт
 • Тенис на маса
 • Волейбол
 • Електронни спортове
 • … и други

Какъв софтуер е нужен за гледане на спорт в 8888?

8888 електронни спортове на живо

На този етап не се налага да сваляте специален софтуер, за да гледате картина от мачовете. В сайта на „осмиците“ има вграден плейър, който активира видеото от надпреварите. Вие ще наблюдавате спорт на живо, с придружен коментар, но имате опции за включване и изключване на звука.

Ако обаче нямате положителен баланс по сметката ви, на мястото на екрана за гледане на спорт, ще намерите симулация на спортната среща. По този начин ще знаете какво се случва в нея, благодарение на специалните графики и анимации. На разположение е и детайлна статистика.

При наличието на технически проблем и невъзможност за активиране на преките излъчвания, можете да потърсите поддръжката в чата на живо и да съобщите за неизправност. Също така, е добре да имате бърза интернет връзка, за да няма засичане и забиване на картината.


Често задавани въпроси

📺 Защо не виждам пряко предаване на спорт в 8888?

По всяка вероятност причината се крие в липсата на средства в игралната ви сметка.

🏁 Мога ли да гледам спорт на живо в 8888 без регистрация?

Не, трябва да сте регистриран потребител, за да ползвате live streaming функцията.

💰 Какъв депозит трябва да направя, за да гледам мачовете в 8888?

Най-добре е да имате поне 1.00 лв. в баланса по сметката ви, за да гледате мачовете.

📲 Предлага ли се пряко излъчване на 8888 спорт за телефон?

Да, преките предавания на спорт, са на разположение в 8888 мобилната версия.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност