Залози на футбол в 8888.bg – Пазари, Коефициенти и LIVE

8888 футбол корица
8888 футбол100+ събития дневно
📈 Най-популярен пазар1Х2
🎯 8888 футбол коефициенти~96.77% – 96.89%

Бетинг бранд и букмейкър 8888, е известен както със своите казино игри, така и със спортни залози. Любителите на футбола могат да открият наистина много интересни предложения в сайта, а също и да се зарадват на различни опции за залагане, многобройни пазари и високи коефициенти. Как да залагате на футболни мачове в тази онлайн платформа и всичко най-интересно, ще прочетете в нашия преглед на тематичната секция. А сега, без да губим безценното време, минаваме напред.

Към 8888 футбол


Как се поставят футболни залози в 8888.bg?

За да поставите залози на футболни срещи в 8888, трябва да имате регистриран акаунт и да осъществите вход в сайта. При положение че отговаряте на тези условия, можете да извършите достъп във футболната секция за броени секунди. Все пак, за да ви бъдем полезни, ще проследим целия този процес и ще опишем стъпките, които да следвате, за да извършите вашия залог:

  1. Кликнете на секция „Спорт“ от основното меню;
  2. От лявата лента със спортове, изберете „Футбол“;
  3. От падащото меню изберете шампионат или турнир;
  4. За да заложите натиснете върху коефициент за знак 1, Х или 2;
  5. Посочете сумата на залога във фиша ви;
  6. Натиснете бутона „Поставете залог“.

Какви футболни първенства и турнири има в 8888.бг?

8888 залози на футбол

Най-хубавото е, че можете да избирате между различни футболни шампионати и турнири. В сайта на „осмиците“ има мачове от целия свят, а също и международни надпревари. Разбира се, няма как да изброим всяка една футболна лига, но ще посочим най-интересните предложения:

  • Германия – Бундеслига
  • Франция – Лига 1
  • Англия – Висша лига
  • Испания – Ла Лига
  • Италия – Серия А
  • България – Първа професионална лига
  • Шампионска лига по футбол
  • Лига Европа
  • Лига на Конференциите
  • … и множество други

Видове футболни пазари за залози

По-горе ви споменахме, че можете да поставите залог за краен победител или равенство, след като цъкнете на коефициента срещу избрания мач. Освен това обаче, получавате достъп до различни пазари, след като натиснете върху името на двата участника в двубоя. По този начин ще откриете още опции за залог, а ние ще посочим основната част, които присъстват в раздела:

  • Залог за първия гол в мача
  • Двоен шанс
  • Двата отбора да отбележат гол
  • Хендикап
  • Азиатски хендикап
  • Първо полувреме / краен резултат
  • Точен брой голове
  • Нечетно / четно

Естествено, това не са всички маркети, така че сами можете да ги проверите и да си изберете най-добрите сред тях. Някои опции за залагане идват с високи коефициенти, макар че прогнозата е по-сложна. Все пак искахме да опишем и тези възможности, за да бъде информацията ни пълна.


Какво е нивото на коефициентите за футбол в 8888?

Първото нещо, което направихме, е да погледнем коефициентите за футбол в сайта. Останахме приятно изненадани, тъй като цифрите са над средното ниво, а това позволява на играчите да печелят и с по-нисък залог. За част от първенствата и турнирите ще намерите много добри ставки, които не отстъпват по нищо на останалите онлайн букмейкъри и дори се конкурират с тях.

Не на последно място, трябва да се отбележи, че можете да смените формата на коефициентите. Точно под лявата лента с мачове, ще видите опцията „Форма на коефициенти“, като имате избор от стандартните десетични коефициенти, дробни коефициенти или американски коефициенти.


Футболни залози в раздел на живо

8888 Спорт на Живо

При извършване на вход в сайта, можете да изберете раздел „На живо“, а след това да натиснете на меню „Футбол“, за да залагате в реално време. Тук разликата е, че имате право да поставите залога си в избран момент от двубоя. Имайте предвид, че коефициентът на срещата, ще се промени в зависимост от случилите се събития към актуалния момент. Вие ще наблюдавате резултата на мача, ще знаете колко време е изтекло, и ще имате достъп до пълна статистика.

За футбол на живо също има много пазари, които не се различават от онези, преди да започне сблъсъкът на зеления килим. И тук ще видите опциите: хендикап, двоен шанс, резултат на полувреме, точен брой голове и така нататък. Някои от пазарите обаче могат да бъдат блокирани, когато настъпи необратим развой на събитието. Това представляват футболните залагания на живо и не е тайна, че те са предпочитани от много хора, заради голямата емоция, която доставят. Освен това има и пряко предаване / Live streaming за някои от срещите.


Често задавани въпроси

⚽ Мога ли да залагам на футбол в 8888 чрез телефон?

Да, можете да заложите на футболни мачове чрез мобилната версия на 8888 или приложението за Android.

🎁 Има ли бонус за футболни залози в 8888.бг?

Да, има начален бонус за спорт, както и други оферти, които ще откриете в сайта.

📈 Високи или ниски са коефициентите за футбол в 8888?

Коефициентите за залози на футбол в 8888.бг, са над средното равнище.

▶ Предлагат ли се пряко предаване на футбол в 8888.bg?

Да, раздел на живо, можете да откриете преки излъчвания на футболни мачове.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност