Кеш Аут в 8888.бг – Как да Затворим Залог?

8888 кеш аут банер
💸 8888 кеш аутнапълно затваряне на залог
💰 8888 cash out – частиченне
💎 Автоматичен 8888 кешаутне

Повечето онлайн букмейкъри предлагат опция за затваряне на залога – кеш аут / cash out. С нея играчите могат да контролират залога си и да определят размера на загубите или печалбите. В това ръководство ще ви запознаем с функцията Кеш аут в сайта 8888 BG и как работи тя. Разбира се, ще обясним всичко най-важно, за да можете да възползвате от тази възможност, ако решите да затворите залога си.

Към 8888 cash out


Как се използва опцията 8888 Кеш аут?

За да проверите дали опцията Cash out в 8888 е налична за избраната спортна среща, е необходимо да погледнете във вашия електронен фиш, който е разположен вдясно на екрана. Общо взето, е необходимо да следвате няколко бързи стъпки, за да затворите залога си и да спестите пълна загуба или да спечелите повече. А ето и какво точно, трябва да направите:

8888 кеш аут от фиш
  1. Прибавете селекции във фиша ви;
  2. От електронния фиш отидете на графа „Залози“;
  3. Изберете опцията „Отворени“;
  4. Вижте предлага ли се възможност за „Кеш аут“;
  5. Погледнете предложената сума за затваряне на залога;
  6. Натиснете „Кеш аут“, ако искате да затворите залога ви.

Какво е Cash out в 8888.bg?

Опцията „Кеш аут“ в 8888, позволява на клиента, да затвори залога си, преди да свърши спортната среща. Ако това се случи, е възможно да се минимизира загубата, а също и да се излезе на печалба. Така например, ако сте заложили 5.00 лв. на отбор, който губи и натиснете „Кеш аут“ ще загубите само част от средствата, а не пълната сума. В случай, че залогът ви е печеливш, но отново го затворите, то тогава ще ви предложат по-голяма сума от заложената и ще излезете на печалба.

Важно е да напишем, че възможността за затваряне на залог в 8888, не важи за всички спортни срещи. За да знаете, кога може да ползвате „Кеш аут“, е необходимо да кликнете на вашия фиш, за да проверите дали опцията е налична. По-долу ще ви дадем по-подробни инструкции за употреба.


На разположение ли е частичен Кеш аут в 8888?

В някои букмейкърски сайтове ще намерите опция за частично затваряне на залога. На този етап обаче в 8888 НЕ се предлага частичен Cash out, тъй че не може да се възползвате от такава функция. Операторът ви позволява да прекратите целия си залог, а след като потвърдите това ваше желание, процесът е необратим. Естествено, няма да се учудим, ако в бъдеще време в уебсайта на „осмиците“ се появи и частичен кеш аут, но за сега подобна функция отсъства.


Има ли 8888 автоматичен кеш аут в сайта на 8888?

Автоматичният кеш аут позволява на играча да настрои сумата за затваряне на залога, така че да не проверява постоянно предложението на букмейкъра. Това удобство присъства в немалко сайтове за залози, но тук в 8888, ще се наложи да проверите ръчно, колко ви предлагат за преждевременното прекратяване на залога. Автоматичен кеш аут в 8888 все още липсва.


Често задавани въпроси

🏀 За кои спортове е наличен 8888 Cash out?

8888 Cash out е наличен за футбол, баскетбол, волейбол, хокей на лед и други спортове.

📲 Предлага ли се опцията 8888 Кеш аут през телефон?

Да, можете да използвате 8888 Кеш аут през мобилната версия или апликацията за Android.

🏁 Мога ли да използвам Cash out в 8888 за залози на живо?

Да, за повечето залози на живо, е предвидена опцията за затваряне на залога.

🎯 Има ли автоматичен и частичен кеш аут в 8888.бг?

Не, все още не можете да използвате автоматичен или частичен кеш аут в 8888.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност