Залози на баскетбол в 8888 – Коефициенти, Пазари, In-Play

8888 баскетбол корица
🏀 8888 баскетбол50+ събития дневно
⛹️‍♂️ Най-популярен пазарпобедител
📌 8888 баскет коефициенти~96.81% – 96.96%

Регистрираните потребители в сайта на 8888 online, могат да открият раздел със залози на баскетбол / basketball, в който ще попаднете на най-харесваните турнири и шампионати в световен мащаб. Букмейкърът е предоставил голямо разнообразие от събития, така че феновете на баскетбола, няма да съжаляват. Ако желаете да разберете, как се поставят залози на баскетболни мачове и какви са наличните състезания и пазари, прочетете нашия преглед на тематичната секция в платформата.

Към 8888 баскетбол


Как се залага на баскетбол в 8888.бг?

За да поставите залог на баскетболен мач в 8888.бг, е необходимо да имате отворен акаунт и да влезете в сайта с потребителските си данни. Ако сте направили това, то тогава много лесно и бързо ще осъществите достъп до раздел „Баскетбол“, където ви очакват турнири и първенства от цял свят. По-долу ви даваме инструкции, с чиято помощ да започнете със залозите на баскетбол:

 1. Извършете вход в сайта за залози 8888;
 2. Цъкнете на „Спорт“ от главното меню;
 3. Изберете „Баскетбол“ от лявата лента със спортове;
 4. Посочете шампионат или турнир от падащото меню;
 5. Заложете за победител в мача или друг пазар;
 6. Впишете сумата на залога в електронния фиш;
 7. Кликнете на бутон „Постави залог“.

Какви баскетболни мачове има в 8888?

8888 залози баскетбол

В баскетболния раздел ще откриете мачове от целия свят. Вие ще може да залагате на шампионатите в България, Гърция, Германия, Италия, Испания, Бразилия и още много държави. Разбира се не са пропуснати и топ турнирите, както подобава на добрите онлайн букмейкъри. Ето и кои са най-известните събития, за които ще намерите множество пазари и опции за залог:

 • NBA
 • NBA жени
 • НКАА, Редовен сезон
 • Евролига
 • Евро купа
 • VTB лига
 • Европейско първенство
 • … и редица други

Какви пазари за баскетбол се предлагат?

Залагащите на баскетбол в 8888 спорт имат избор от множество пазари. Някои от достъпните маркети са по-сложни за прогнозиране, но пък за сметка на това, идват с високи коефициенти. За да видите всички пазари, е необходимо да кликнете върху името на двата отбора и ще ви се зареди нова страница, където присъстват всички опции. Нека разгледаме основната част от тях:

 • Победител (вкл. продълженията)
 • Общ брой точки (вкл. продълженията)
 • Победна разлика (вкл. продълженията)
 • Нечетен / четен брой точки (вкл. продълженията)
 • Ще има ли продължение
 • Хендикап (вкл. продълженията)
 • … и още много

На какво ниво са коефициентите за баскетбол в 8888.bg?

Ние искаме да сме обективни и заради това сравнихме коефициентите за баскетбол в 8888, със ставките на други хазартни оператори в интернет. Оказва се, че стойностите са над средните и се конкурират с останалите големи букмейкъри. За някои мачове в NBA например, могат да се намерят много високи коефициенти, а това е добра новина за привържениците на баскетбола.

Вие можете да сменяте формата на коефициентите, като избирате от традиционните десетични коефициенти, американски коефициенти или дробни коефициенти. Промяната на формата се извършва от падащото меню, което е разположено под лявата странична лента със спортовете.


8888 залози на баскетбол на живо

8888 баскетбол на живо

При положение че натиснете върху раздел „На живо“ от основното меню, ще заредите страница, в която има залагания в реално време. Там може да кликнете на „Баскетбол“, за да видите, какви събития са налични. Предоставя ви се възможност да се включите със залог по време на мача, но трябва да съблюдавате за динамичната промяна на ставките. Стойността на коефициентите в този случай, зависи от момента, в който сте поставили залога и настъпилите промени в състезанието.

Не на последно място, ще можете да наблюдавате всички настъпили събития в мача. Предлага ви се информация за резултата, изтеклото време, продълженията и друга важна статистика. По този начин винаги ще знаете, какво се случва в баскетболния сблъсък, на който сте заложили.


Често задавани въпроси

📲 Мога ли да заложа на баскетбол в 8888.бг чрез телефон?

Да, можете да заложите на баскетбол през телефон, в мобилния сайт на 8888 или приложението за Андроид.

🎁 Предлага ли се бонус за баскетбол в сайта 8888.bg?

Да, новите играчи получават начален бонус за спорт, с който могат да залагат на баскетбол.

📈 Добри ли са коефициентите за баскетбол в 8888?

Да, можем да кажем, че коефициентите за баскетбол са над средното ниво.

🏀 Има ли пряко излъчване на баскетбол в 8888?

Операторът предлага пряко излъчване на баскетбол и други спортове.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност